Sony FE 40mm f/2.5 G SEL40F25G

Код товару: С000010772
Фото: Sony FE 40mm f/2.5 G SEL40F25G

У наявності

Ціна: 24 673 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактний ширококутний дискретний об'єктив у якісному виконанні

Чудова якість зображення, гарний ефект боке об'єктивів серії G, компактна та якісна конструкція, а також можливість інтуїтивного керування – все це в одному ширококутному дискретному об'єктиві. Цей легкий у переносці об'єктив ідеально підходить для ширококутної зйомки гарних краєвидів. Швидке, точне та тихе автофокусування робить його чудовим вибором для фото та відеозйомки, дозволяючи відобразити важливі моменти.

Набір портативних дискретних об'єктивів

Це один з наших дискретних об'єктивів G (продаються окремо), що пропонують різні фокусні відстані, але мають однаковий зовнішній вигляд, компонування елементів та діаметр фільтра (49 мм). Вони досить компактні, тому користувач може взяти з собою всі три, щоб отримувати відмінні знімки в різних ситуаціях, а завдяки однаковій вазі спрощується повторне балансування стабілізуючого підвісу.

  

Інтуїтивне управління, металевий корпус та чітка оптика

Металеве (алюмінієве) покриття корпусу та бленди об'єктива, а також вигравірувані позначки фокусної відстані та діафрагми підкреслюють всі переваги складання. Ультракомпактна та легка конструкція об'єктива G, кільце діафрагми та ручне фокусування з лінійним відгуком забезпечують високу якість зображення, а також інтуїтивне керування, яке перетворює зйомку на справжнє задоволення.

  

Компактна та легка конструкція для зручного перенесення та зйомки

Механічна конструкція об'єктиву реалізує всі переваги сучасної оптичної системи з оптимальним розміщенням трьох асферичних елементів та унікальним для бездзеркальних камер коротким робочим відрізком, що забезпечує приголомшливу компактність та малу вагу — всього 162 г. Об'єктив ідеально підходить для зйомки пейзажів, моментальної зйомки, відеозйомки , а також автопортрети з широким кутом огляду. Завдяки компактній конструкції цей об'єктив дуже портативний, тому він може бути цікавим як для користувачів повнокадрових камер, так і для власників камер APS-C.

  

Висока роздільна здатність по всій площі зображення завдяки передовій оптичній системі

Висока якість зображення досягається за рахунок сучасної оптичної системи, до складу якої входять три асферичні елементи та один елемент із низькодисперсійного скла. Асферичні елементи, компенсуючи різні аберації, забезпечують високу роздільну здатність навіть при найширшій діафрагмі з малою глибиною різкості. Елемент із низькодисперсійного скла пригнічує хроматичні аберації та ефективно справляється з кольоровим ореолом, який з великою ймовірністю виникає по краях зображення.

Красивий і натуральний ефект Боке

7-пелюсткова циркулярна діафрагма з точним контролем сферичної аберації забезпечує гарний та натуральний ефект боке, властивий об'єктивам серії G.

  

Подвійні лінійні приводи для швидкого, точного та тихого автофокусування

Два лінійні приводи забезпечують швидке, точне автофокусування та відстеження, що дозволяє відобразити всі важливі моменти при вуличній зйомці. Швидке, точне, тихе автофокусування та відстеження дають приголомшливий результат як на фото, так і на відео.

  

Відмінна якість при зйомці крупним планом

Мінімальна фокусна відстань 28 см (АФ) / 25 см (РФ) забезпечує відмінну якість при зйомці крупним планом. Об'єктив буде корисним у багатьох ситуаціях, наприклад при зйомці крупним планом кольорів або невеликих об'єктів, які можна знайти в місті, із застосуванням розмитого фону для їх виділення.

  

Простота та надійність використання у компактній конструкції

Незважаючи на компактність, об'єктив має кнопку утримання фокусування, перемикач режимів фокусування, кільце апертури, перемикач клацання апертури та функцію ручного фокусування з лінійним відгуком для зручної зйомки. Алюмінієве покриття на корпусі та бленді об'єктива забезпечує його високу міцність та зносостійкість. А пиловологозахищена конструкція - надійність навіть при вуличній зйомці в несприятливих умовах.

  

Конструкція об'єктива

Завдяки бездоганній конструкції об'єктива G Lens від Sony досягається ідеальний баланс між високою роздільною здатністю та чудовим ефектом боке, що допомагає розкрити творчий задум. [1] Асферичний елемент [2] Скло із надмалою дисперсією.

  

Таблиця MTF

MTF (співвідношення контрастності двох максимально близьких ліній) — здатність об'єктива передавати деталі. [1] Контрастність (%) [2] Відстань від оптичного центру об'єктива (мм) [3] Макс. значення діафрагми [4] Значення діафрагми f/8 [5] Просторова частота [6] 10 пар ліній/мм [7] 30 пар ліній/мм [8] Радіальні значення [9] Тангенціальні значення.

  

Елементи керування об'єктива

1. Кільце фокусування; 2. Кільце апертури; 3. Кнопка утримання фокусування; 4. Маркування апертури; 5. Перемикач режимів фокусування; 6. Перемикач клацання діафрагми.

  

Sony FE 40mm f/2.5 G SEL40F25G - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sony. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Voigtlander. Якщо з'явилися при підборі Sony FE 40mm f/2.5 G SEL40F25G Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Броварах без затримок.

Тип об'єктиву Ширококутний
Модель FE 40 мм f/2.5 G
Діаметр фільтра, мм 49
Розмір матриці Full frame
Фокусна відстань 40
Кути огляду 57°
Габарити 68х45 мм
Матеріал Метал
Матеріал корпусу Алюміній
Конструкція 9 елементів у 9 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,28
Мінімальна діафрагма f/22
Кількість пелюсток діафрагми 7
вага, кг 173 г
Кріплення об'єктиву (байонет) Sony E
Стабілізація зображення Стабілізація всередині камери
Максимальна діафрагма f/2.5
Макрозйомка Ні
Пило-, вологозахист Є
Гарантія, міс. 24
Комплект поставки Бленда об'єктива, Документація, Задня кришка об'єктива, Об'єктив, Передня кришка об'єктива
Привід автофокусування Є
Країна виробник Японія
Артикул SEL40F25G.SYX