Arsenal 75х150 см

Код товару: 17070
Фото: Arsenal 75х150 см

У наявності

Ціна: 3 734 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси Arsenal – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі чи предмета зйомки. Розмір 75x150 см застосовується для зйомки поясних і ростових та групових портретів, а також може бути використаний для зйомки великих предметів.
Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає та направляє світло. Софтбокс має два розсіювачі, тому пом'якшення відбувається у два етапи. При необхідності отримати більш жорстке світло, один із розсіювачів можна прибрати.
Спиці та байонет виконані з металу, а чаша софтбоксу – з термостійкого нейлону, завдяки чому він може бути використаний із студійним світлом великої потужності.

 

Комплектація:
Байонетний адаптер Arsenal/Bowens – 1 шт.
Спиці каркасу – 4 шт.
Чаша рефлектора – 1 шт.
Внутрішній дифузор – 1 шт.
Зовнішній дифузор – 1 шт.
Сумка для перенесення – 1 шт.

 

Arsenal 75х150 см - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Софтбокси фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Софтбокс за низькою ціною? Щоб легко було підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою. Введіть: Arsenal і Вам будуть запропоновані різні Софтбокси Arsenal. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Power Plant. З'явилися під час замовлення Arsenal 75х150 см Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Запоріжжі в швидкі терміни.