Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Zoom-Nikkor

Код товару: С000003614
Фото: Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Zoom-Nikkor

Нема в наявності

Ціна: 11 501 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактний та універсальний зум-об'єктив формату DX.
Цей чудовий універсальний об'єктив відмінно підходить для зйомки різних об'єктів завдяки 7,8-кратному збільшенню і легкої компактної конструкції.
Система придушення вібрацій зводить до мінімуму змащування зображень внаслідок тремтіння фотокамери та забезпечує чітке зображення у видошукачі. Безшумний ультразвуковий мотор (SWM) від компанії Nikon гарантує швидке та тихе автофокусування.
Універсальний зум-об'єктив формату DX з 7,8-кратним збільшенням  та діапазоном фокусних відстаней від 18 до 140 мм (еквівалент формату 35 мм та формату FX Nikon: 27–210 мм).
Діапазон положень від ширококутного до телескопічного:  робить цей об'єктив ідеальним для мандрівників, адже він чудово підходить для зйомки будь-яких сюжетів — від безмежних краєвидів до віддалених об'єктів із високим ступенем деталізації.
Високоякісна оптика:  один елемент зі скла з наднизькою дисперсією (ED) та одна асферична лінза забезпечують високу роздільну здатність та контрастність при зменшенні більшості аберацій та спотворення кольору.
Система придушення вібрацій (VR):  компенсує ефект тремтіння фотокамери і дозволяє знімати з витримками на чотири ступені довше за звичайні. Система придушення вібрацій працює безшумно, навіть під час відеозйомки.
Безшумний ультразвуковий мотор (SWM)  гарантує швидке та тихе автофокусування.
Легка та компактна конструкція  з байонетом, що захищає об'єктив від несприятливих погодних умов.
 
 

Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Zoom-Nikkor - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Об'єктив З вигодами? Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Nikon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Nikon. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Pentax. З'явилися при виборі Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX Zoom-Nikkor Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Бердянське максимально швидко.

Фокусна відстань
18-140 мм
Максимальна діафрагма
f/3,5-5,6
Мінімальна діафрагма
f/22–38
Конструкція об'єктива
17 елементів у 12 групах (включаючи 1 елемент зі скла ED та 1 асферичну лінзу)
Кут зору
76° – 11°30′
Мінімальна відстань фокусування
0,45 м від фокальної площини у всіх положеннях зуму
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,23-кратний
Число пелюсток діафрагми
7 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
67 мм (P = 0,75 мм)
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Максимальний діаметр прибл. 78 х 97 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери)
Вага
490 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-67 діаметром 67 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-4