Nikon Z 85mm f/1.8 S JMA301DA

Код товару: С000009941
Фото: Nikon Z 85mm f/1.8 S JMA301DA

У наявності

Ціна: 26 235 24 351 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Nikon NIKKOR Z 85 мм f/1.8 S (JMA301DA)
 
Світлосильний портретний об'єктив f/1,8 з постійною фокусною відстанню 85 мм
 
Будь то класичний плечовий портрет або портрет в оточенні, цей повнокадровий об'єктив із постійною фокусною відстанню 85 мм для бездзеркальних фотокамер дозволяє знімати портрети з неймовірною чіткістю. Його відмінні оптичні характеристики відкривають нові можливості передачі деталей і відтінків, перевершуючи навіть попередні об'єктиви f/1,4 з постійною фокусною відстанню.
 
Камерна ситуація або важлива подія. Постановочні кадри або зйомка у природних умовах. Цей світлосильний портретний об'єктив f/1,8 з фокусною відстанню 85 мм забезпечує виняткову швидкодію. Широкий Байонет Z від Nikon дозволяє досягти чудової деталізації по всьому полю кадру навіть при зйомці в умовах природного освітлення. Завдяки швидкому фокусу фотокамера Nikon Z розпізнає очі людини і фіксується на них незалежно від того, одні вони в кадрі або це обличчя в натовпі.
 
Непідробна глибина
 
Створюйте знімки з природним боком із плавними переходами до країв кадру. Знімок у точці фокусування завжди залишається різким, а яскраві ділянки з'являються у вигляді акуратних точок.
 
Дрібні деталі
 
Тон шкіри завжди виходить природним, а весь кадр різким навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою. Мінімальна відстань фокусування 0,8 м дозволяє керувати кадром від великого плану до нескінченності.
 
 
Красиві кадри при контровому освітленні
 
Незалежно від умов зйомки покриття антивідблиску нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat від Nikon усуває ефект двоїння зображення і відблиски, забезпечуючи неймовірну чіткість. Ви зможете ідеально передати всі елементи сцени навіть за умов контрового освітлення.
 
 
Знімайте відео з малою глибиною простору, що різко зображується. Цей об'єктив з фокусною відстанню 85 мм дозволяє виділити об'єкти як при зйомці емоційних моментів крупним планом, так і при зйомці в сутінках з мальовничим боком. Майже безшумна АФ ​​не порушить тиші напруженого емоційного моменту. Кільце управління повертається безшумно і дозволяє досягати точного фокусування. "Дихання фокусу" практично відсутнє.
 
Знімайте вільно. Широке кільце управління має рифлене покриття, що забезпечує точний, інтуїтивний контроль. З його допомогою можна безшумно керувати діафрагмою або коригувати експозицію. А якщо ви знімаєте з ручним фокусуванням, використовуйте його як кільце фокусування.
 
 
 
 

Nikon Z 85mm f/1.8 S JMA301DA - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Nikon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими фірмами, наприклад Carl Zeiss. Виникли при підборі Nikon Z 85mm f/1.8 S JMA301DA Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари отримаєте Києві без затримок.

Тип
Байонет Z від Nikon
Формат
FX/35 мм
Фокусна відстань
85 мм
Максимальна діафрагма
f/1,8
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
12 елементів у 8 групах (включаючи 2 елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED) та елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat)
Кут зору
Формат FX: 28 ° 30 '; формат DX: 18 ° 50 '
Система фокусування
Внутрішнє фокусування
Мінімальна відстань фокусування
0,8 м від фокальної площини
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Покриття
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat
Установчий розмір фільтра
67 мм (P = 0,75 мм)
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 75 мм (макс. діаметр) x 99 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери)
Вага
Прибл. 470 г
Фокусування
Автоматична, ручна
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка LC-67B 67 мм (замикається), задня захисна кришка LF-N1, бленда HB-91, чохол для об'єктива CL-C1