Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

Код товару: С000006415
Фото: Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

У наявності

Ціна: 37 049 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Затребувана в портретній та предметній зйомці фокусна відстань доповнює лінійку сигмівських фіксів. Відмінний показник світлосили є додатковим аргументом на користь купівлі цього об'єктива.
 
Оптична конструкція, що вже стала класичною, включає 14 лінз. В оптичній схемі використовуються два елементи з низьким рівнем дисперсії, а також застосовується фірмове покриття, що просвітлює.
Об'єктив комплектується знімною блендою для протидії відблиску.
 
Оптимальна для зйомки портретів фокусна відстань дозволяє об'єктиву формувати зображення з геометрією, що близька до ідеальної. Високий рівень периферійної яскравості та відсутність віньєтування є візитною карткою оптичних приладів цієї серії.
 
Використання цієї моделі фірмового просвітлюючого покриття дозволило гранично мінімізувати ризики пов'язані з виникненням перевідбиття і відблисків. Прогресивний виробничий процес та застосування найякісніших матеріалів виключило саму можливість виникнення таких поширених оптичних дефектів як сферичні та хроматичні аберації.
 
Прогресивна система автофокусу робить можливим ручне коригування в процесі автоматичного наведення на різкість. Ультразвуковий привід відмінно відпрацьовує режим фокусування, що слідкує. Систему в цілому характеризують такі аспекти як низький рівень шуму та висока швидкість наведення на різкість.
 
Діафрагма, що складається з дев'яти пелюсток округленої форми, дозволяє формувати унікальний малюнок позафокусного розмиття, що з урахуванням відмінного показника світлосили передбачає використання даного об'єктиву в художній зйомці.
 
Корпус комбінований з композитного матеріалу та металу гарантує стійкість до зношування, при оптимальній вазі та тактильних властивостях. Герметизацію більшості з'єднань забезпечують ущільнювальні вставки з гуми.

Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Canon) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. З каталогу виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sigma і перед вами будуть усі Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими виробниками, наприклад Fujifilm. Якщо з'явилися при підборі Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (Canon) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна забрати в Ужгород своєчасно.

Тип об'єктиву Стандартний
Формат Повний кадр
Байонет Canon EF
Фокусування Автофокус
Фокусна відстань 85 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.85 м
Світлосила f/1.4
Тип двигуна Ультразвуковий двигун
Оптична схема 14 елементів у 12 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Ні
Внутрішнє фокусування Ні
Комплектація Об'єктив Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art (для Canon)
Бленда LH927-02
Чохол
Розміри 94.7 x 126.2 мм
Вага 1.13 кг
Гарантійний термін, міс. 12