Nikon 105mm f/1.4E ED AF-S

Код товару: С000007269
Фото: Nikon 105mm f/1.4E ED AF-S

У наявності

Ціна: 68 457 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Унікальний об'єктив формату FX з фіксованою фокусною відстанню 105 мм та великою світлосилою f/1,4. Цей чудовий об'єктив з унікальним характером створений, щоб надихати на досягнення нових вершин у галузі художньої портретної фотографії.
Цей особливий портретний об'єктив втілює традиції бездоганної якості, що сягають знаменитого об'єктиву NIKKOR з фокусною відстанню 105 мм і світлосилою f/2,5. Інноваційна оптична конструкція, створена для ідеального відтворення найменших нюансів, гарантує чудові показники різкості, розмаїття та дозволу по всьому кадру. Об'єктив забезпечує виключно плавне боці та різке промальовування об'єктів навіть при зйомці з максимальною діафрагмою f/1,4. Незалежно від того, знімаєте ви при природному освітленні або в студії, отримані зображення вражають глибиною та об'ємом.
 
ОСОБЛИВИЙ ХАРАКТЕР: МАКСИМАЛЬНА ДІАФРАГМА F/1,4 І ФОКУСНА ВІДСТАНЬ 105 ММ
 
Цей об'єктив формату FX з фіксованою фокусною відстанню відповідає найвищим естетичним вимогам. Фокусна відстань 105 мм у поєднанні з мінімальною відстанню 1 м фокусування дозволяє створювати портрети крупним планом без необхідності кадрування. Унікальна оптична конструкція дозволяє точно відтворити на знімку кожну деталь сюжету: навіть під час зйомки з повністю відкритою діафрагмою можна передати красу текстури найтонших тканин. А дев'ятипелюсткова діафрагма із округленим отвором не тільки створює чудове боці, але й забезпечує точне регулювання глибини простору, що різко зображається.
 
 
ЧУДОВА БОКЕ: ГЛУБИНА ТА ОБСЯГ
 
Завдяки своїй унікальній оптичній конструкції цей об'єктив відрізняється чудово плавним боком і при промальовуванні об'єктів створює дивовижне відчуття глибини. Ступінь змащування зображення плавно змінюється із збільшенням відстані від різко зображеного об'єкта, тому боці виходить без грубих переходів. Крім того, поступовий перехід бока від точки фокусування до фону дозволяє створювати зображення з неймовірним відчуттям природної глибини. Удосконалення торкнулися відеороликів: при зміні дистанції фокусування боці змінюється неймовірно плавно, надаючи унікальні можливості передачі настрою під час зйомки.
 
 
 
МАЛЮВАННЯ СВІТЛОМ: Неперевершена якість результатів при зйомці з максимальною діафрагмою
 
Об'єктив AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED дозволяє вивести фотографію на найвищий художній рівень. Ідеально чітке промальовування об'єктів забезпечується навіть під час зйомки з максимально відкритою діафрагмою f/1,4. Об'єктив ефективно усуває сагітальні коматичні засвітки — точкові джерела світла виглядатимуть точками круглої форми навіть по краях зображення. Об'єктив не зменшує освітленість на периферії, забезпечуючи яскравість по всьому кадру, а об'єкти, розташовані на краях кадру, виявляються різкими та чіткими навіть під час зйомки з максимальною діафрагмою та встановленням  фокусування на нескінченність.
 
 
 
ЛЕГЕНДАРНА ЯКІСТЬ ОПТИКИ NIKKOR
 
Дев'ять округлених пелюсток діафрагми знижують дифракцію, забезпечуючи реалістичне відтворення деталей сюжету. Завдяки використанню електромагнітного механізму керування діафрагмою, вбудованого в корпус об'єктива, досягається виключно надійне керування автоматичною експозицією (АЕ) навіть за високошвидкісного серійного знімання. Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat ефективно усуває двоїння зображення та відблиски, а використання безшумного ультразвукового мотора (SWM) від компанії Nikon забезпечує плавне, тихе та швидке автофокусування. Три елементи зі скла з наднизьким розсіюванням (ED) зводять до мінімуму поздовжню хроматичну аберацію. Фторвмісне покриття від компанії Nikon забезпечує не тільки захист переднього та заднього елементів об'єктива, але й легкість їх очищення, оскільки ефективно відштовхує пил,
 
 
 
 
 

Nikon 105mm f/1.4E ED AF-S - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб легше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Nikon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Sigma. Якщо з'явилися при підборі Nikon 105mm f/1.4E ED AF-S Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Мелітополі без затримок.

Фокусна відстань
105 мм
Максимальна діафрагма
f/1,4
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
14 елементів у 9 групах (включаючи 3 елементи зі скла ED та елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat або покриттям фтору)
Кут зору
23°10' (15°20' з фотокамерами формату DX)
Мінімальна відстань фокусування
1 м
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,13 x
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
82 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 94,5 мм x 106 мм (діаметр x висота, відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери, на основі стандартів CIPA)
Вага
985 г 
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-82 діаметром 82 мм (замикається), байонетна бленда HB-79, м'який чохол для об'єктива CL-1218, задня захисна кришка об'єктива LF-4