Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Canon)

Код товару: С000005698
Фото: Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Canon)

У наявності

Ціна: 25 545 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив SIGMA 18-35мм f/1.8 DC HSM | Art - надсвітлосильний стандартний об'єктив із змінною фокусною відстанню призначений лише для цифрових дзеркальних камер формату APS-C/DX.
 
Оптична схема об'єктиву SIGMA 18-35мм f/1.8 DC HSM | Art складається з 17 елементів у 12 групах, у тому числі 4 литі асферичні елементи та 5 елементів з SLD скла з наднизькою дисперсією. Багатошарове покриття Super дозволяє зменшити ореоли з відблисками та забезпечує високий контраст навіть при контровому засвіченні.
 
В об'єктиві використовується внутрішнє фокусування і зумування, так що розміри об'єктива в процесі використання залишаються незмінними, а фронтальний елемент не обертається, що спрощує використання фільтрів, що поляризують.
 
Ультразвуковий двигун приводу автофокусу кільцевого типу з постійною можливістю ручної корекції (FTM) та з оптимізованим алгоритмом автофокусування дає можливість тихого та швидкого наведення на різкість. Дев'яти пелюсткова діафрагма округленої форми. Пелюстка бленда LH780-03 входить до комплекту об'єктива.

Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Canon) - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив з хорошими знижками. Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Sigma і Вам будуть показані всі Об'єктиви Sigma. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Ніяких сумнівів як товари. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sigma. З'явилися під час замовлення Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Canon) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Доставка проводиться Каменському в швидкі терміни.

Тип сенсора камери
для кроп-сенсора
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
змінне (zoom)
Фокусна відстань 
18-35 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
1.8 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.28 м
Автоматичне фокусування
є
Число елементів/груп елементів
17/12
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
72 мм
Діаметр
78 мм
Довжина
121 мм
Вага
810 г