Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

Код товару: 12418
Фото: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

Очікується

Ціна: 28 275 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

Об'єктив 50мм F1.4 DG HSM | Art успішно доповнює стандарти якості, що були закладені раніше фіксом 35mm F1.4 DG HSM | Art, і здатний повністю реалізувати потенціал якісної камери у сфері створення бездоганного зображення. Дізнатися про інші особливості новинки можна з офіційного прес-релізу компанії SIGMA.
 
У 2008 році SIGMA представила об'єктив 50mm F1.4 DG HSM Art. Тоді на ринку переважали об'єктиви та аксесуари для плівкових дзеркальних камер. Але вже тоді SIGMA витратила чимало зусиль, щоб встановити новий стандарт серед 50мм об'єктивів, провівши оптимізацію характеристик спеціально для використання об'єктива із цифровими дзеркальними камерами. Було значно покращено компенсацію периферійної яскравості, різкість по краях зображення, а також «промальовування» зображення по всьому полю зображення.
 
Поява на ринку цифрових дзеркальних камер із сенсорами високої роздільної здатності виявила потребу фотографів у нових об'єктивах, що повністю реалізують потенціал у галузі технологій створення якісних зображень. Перший об'єктив 35mm F1.4 DG HSM | Art і став вражаючою відповіддю на такі потреби. Новий 50mm F1.4 DG HSM| Art доповнює стандарт якості, встановлений об'єктивом 35mm F1.4 DG HSM | Art, тепер уже у класі стандартних фікс-об'єктивів.
 
Об'єктив відрізняють чудові оптичні характеристики:

 

- Висока роздільна здатність у поєднанні з високохудожнім боке.
 
- Ефективна корекція сагітальної коми на відкритій діафрагмі по всьому полю кадру.
 
- Оптичні елементи з SLD-скла (наднизкодисперсного) знижують аксіальну хроматичну аберацію, забезпечуючи приголомшливу різкість та контраст.
 
- Висока яскравість країв кадру.
 
- Сучасне багатошарове просвітлення оптичних елементів мінімізує внутрішні переображення та засвічення, дозволяючи робити різкі та контрастні знімки навіть в умовах низького освітлення.
 
- Конструкція об'єктива містить «плаваючі» групи лінз, що дозволяє зменшити відстань між лінзами в процесі фокусування та забезпечити мінімальну дистанцію фокусування 40см з масштабом 1:5,6.


 

 

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art (Canon) - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив на вигідних умовах. Щоб швидко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sigma і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Tamron. З'явилися при виборі Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art (Canon) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилання прийде в Дніпропетровське без затримок.

Тип сенсора камери
для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм)
50 мм
Стабілізація зображення
ні
Діафрагма
1.4 f
мін. діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.4 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
13/8
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
77 мм
Діаметр
85 мм
Довжина
100 мм
Вага
815 г