Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR JMA707DA

Код товару: С000010566
Фото: Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR JMA707DA

У наявності

Ціна: 11 144 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Об'єктив NIKON Z DX 50-250 мм f/4.5-6.3 VR (JMA707DA)
Компактний зум телеоб'єктив для бездзеркальних фотокамер. Створюйте унікальні портрети. Будьте ближчими до подій. Фокусна відстань 250 мм дозволяє цьому зум-телеоб'єктиву з п'ятикратним збільшенням та швидким фокусуванням знімати там, де безсилі багато інших об'єктивів. Цей багатоцільовий об'єктив чудово підходить для подорожей. Візьміть його з собою та отримайте красиві чіткі знімки та відеоролики.
 
БІЛЬШЕ СВІТЛА. БІЛЬШЕ СВОБОДИ.
Цей зум-телеоб'єктив багатофункціональний та універсальний. Тепер навіть віддалені сцени будуть у фокусі. Висока швидкість фокусування дозволяє відобразити найдинамічніші дії. Що б ви не знімали, широкий байонет Z від Nikon дозволяє цьому об'єктиву захоплювати більше світла на всіх ділянках кадру. Зробіть свої фотографії та відео більш детальними, яскравими та глибокими. Наближайте зображення для зйомки далеких об'єктів крупним планом чи захоплюйте сцену цілком. Знімки виходять чіткими, навіть якщо об'єкти у кадрі рухаються швидко.
 
 
В ЦЕНТРІ ПОДІЙ
Об'єктив NIKKOR Z чудово поводиться незалежно від того, знімаєте ви фото чи відео. Вбудована система придушення вібрацій в об'єктиві дозволяє знімати з витримками на п'ять щаблів довше ніж без неї. Ви зможете знімати чіткі фото в сутінках і не побоюватися, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат. При цьому фокусування виконується швидко та майже безшумно. Відеоролики з роздільною здатністю 4K виходять різкими і чіткими навіть при зйомці на ходу.
 
 
ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ
Безшумне кільце керування можна використовувати для налаштування параметрів основних функцій, у тому числі ручного фокусування (за замовчуванням), керування діафрагмою (ідеально для ефектів появи та зникнення під час зйомки відео) або корекції експозиції.
Тепер ви не пропустите жодного чудового кадру. Безкнопковий паркувальний механізм об'єктива працює швидко та просто. Для втягування або витягування об'єктива достатньо повороту кільця масштабування.
 
 
 
 

Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR JMA707DA - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив З вигодами для себе? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Nikon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Nikon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Tamron. З'явилися під час замовлення Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR JMA707DA Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна забрати в Хмельницькому якомога швидше.

Тип об'єктиву
Телеоб'єктив Zoom
Модель
Z DX 50-250 мм f/4.5-6.3 VR
Діаметр фільтра, мм
62
Розмір матриці
APS-C
Фокусна відстань
55-250
Кути огляду
31°30' - 6°30'
Габарити
74х110
Конструкція
16 елементів у 12 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,5
Мінімальна діафрагма
f/22 - f/32
Кількість пелюсток діафрагми
7
Вага
0,405
Кріплення об'єктиву (байонет)
Nikon Z
Стабілізація зображення
Є
Максимальна діафрагма
f/4,5 - 6,3
Привід автофокусування
Є
Країна виробник
Таїланд