Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro STM EF-M

Код товару: С000006281
Фото: Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro STM EF-M

У наявності

Ціна: 13 002 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Відкрийте унікальний світ макродеталей
 
Збільшуйте цікаві деталі під час зйомки з інноваційним компактним макрооб'єктивом для камер серії EOS M від Canon. Це перший у світі об'єктив з автофокусом та вбудованим підсвічуванням Macro Lite*, за допомогою якого можна підсвічувати об'єкт зйомки. Виняткове збільшення 1,2x дозволяє побачити те, що відбувається з такої близької відстані, про яку раніше можна було лише мріяти.
 
Об'єктив EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM чудово підходить для наступних завдань:
 
 
Макрозйомка
 
Відкрийте невидимі секрети природи. Збільшуйте текстури та приховані від очей деталі під час зйомки квітів, комах, фруктів та води.
 
Їжа
 
Оцініть гідність пишність кулінарних страв, найтонших зрізів суші та вишукану красу високої кухні. Нехай кожна деталь виглядає спокусливо та апетитно.
 
Подорожі
 
Щоб знімати в подорожах, зовсім не обов'язково багато їздити світом - спробуйте просто прогулятися і отримати задоволення. Огляд визначних пам'яток, лінивий відпочинок вдень та невеликі спонтанні перерви можуть подарувати безліч пам'ятних моментів.
 
Портрет
 
Чудово підходить, щоб сфотографувати емоції на обличчях друзів та рідних, — ідеальний вибір для зйомки весіль, урочистостей та вечірок.
 
 
Керуйте освітленням
 
Вбудоване підсвічування Macro Lite
 
Цей об'єктив серії EF-M оснащений двома вбудованими керованими світлодіодами (спалах Macro Lite). Ця функція забезпечує додаткове освітлення простору перед об'єктивом та дозволяє усунути небажані тіні від фотообладнання, які часто виникають під час макрозйомки.
Одним натисканням кнопки можна перемикати підсвічування Macro Lite між режимами освітлення праворуч або ліворуч для ідеального балансу освітленості і досягати стильних зображень, які неможливо отримати в інших умовах. Ідеальний вибір для зйомки крупних планів кольорів або їжі, а також дрібних об'єктів з безліччю деталей, наприклад, ювелірних прикрас.
 
 
 
 
Продуманий дизайн оправи
 
Концентрична оправа EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM зводить до мінімуму тіні, що відкидаються самим об'єктивом, що дозволяє зберегти достатній рівень освітленості під час зйомки. Крім того, така конструкція оправи також забезпечує точки опори на поверхні для стійкої зйомки і дозволяє використовувати об'єктив під гострим кутом 53 градусів по відношенню до поверхні, на якій знаходиться об'єкт зйомки. Наявність точок опори у поєднанні з використанням підсвічування Macro Lite (за потреби) дозволяють створювати детальні макрофотографії.
 
 
 
Максимальне наближення до об'єкта зйомки
 
Об'єктив EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM має коефіцієнт збільшення 1:1, тобто об'єкт зйомки на зображенні буде відображатися в натуральну величину. Щоб збільшити найдрібніші деталі та елементи текстури, можна використовувати режим супермакрозйомки. Виняткове збільшення 1,2x дозволяє збільшувати об'єкти більше, ніж у натуральну величину. Особливості кроп-фактора датчика зображення розміру APS-C камер EOS M призводять до еквіваленту для 35-мм плівки при зйомці зі збільшенням 1,92x, тому користувачі можуть відобразити найдрібніші деталі, такі як прожилки на листі рослин або красиві деталі ювелірних прикрас. Крім того, режим супермакрозйомки дозволяє сильно наблизитися до об'єкта зйомки (на робочу відстань 13 мм) та вивчати крихітні об'єкти.
 
 
Ідеальний об'єктив для повсякденної зйомки
 
Портативний
 
Завдяки компактній конструкції EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM ідеально підходить для зйомки повсякденного життя в русі. Високоточна оптика та легка (130 г) складна конструкція об'єктиву EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM роблять його ідеальним вибором для повсякденного фотографування, а також макрозйомки. UD- та асферичні лінзи забезпечують незмінно високу якість зображення при використанні цього об'єктива.
 
Висока різкість зображень
 
Кутові усунення при струсі камери набагато відчутніші при макрозйомці; саме тому під час макрозйомки зазвичай доводиться користуватися штативом. Однак гібридний стабілізатор зображення в об'єктиві EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM розроблений спеціально для скорочення кутових та співвісних зсувів при струсі камери. Це забезпечує вам більшу гнучкість при раптовому русі або переміщенні об'єкта зйомки, дозволяючи отримувати чіткі знімки під час зйомки макрооб'єктів.
 
   
З гібридним стабілізатором зображення Без гібридного стабілізатора зображення
 
 
Створюйте більше, ніж просто макрознімки
 
Незважаючи на наявність функцій, розроблених спеціально для макрозйомки, цей об'єктив досить універсальний, щоб використовуватись у повсякденних цілях. Завдяки великій діафрагмі f/3.5 та фокусній відстані (еквівалент для 35-мм плівки) прибл. 44,8 мм (через кроп-датчик беззеркальних камер) ви можете виконувати зйомку з природним кутом огляду і перспективою для створення найрізноманітніших кадрів.
 
   
 
 
Функції підсвічування
 
Цей об'єктив для повсякденної зйомки також чудово підійде для портретної фотографії, особливо у поєднанні з гібридним стабілізатором зображення та широкою 7-пелюстковою круглою діафрагмою. Ви можете легко отримати ефектні портретні знімки, вибравши фокус на потрібних деталях і виділивши об'єкт зйомки на задньому плані. Ви навіть можете скористатися підсвічуванням Macro Lite, щоб додати блиск в очі людини, що знімається.
 
 
 
Плавні, чіткі відеоролики
 
Технологія практично безшумного фокусування STM (кроковий двигун) в об'єктиві EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM дозволяє створювати відео високої якості, забезпечуючи стійке і тихе безперервне фокусування. Вона дозволяє фіксувати лише навколишні звуки, а не звук роботи двигуна фокусування.
 
 
 

Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro STM EF-M - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Об'єктив за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Tokina. З'явилися під час підбору Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro STM EF-M Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Відправляємо продукцію в Олександрії якомога швидше.

 
Модель
EF-M 28 мм f/3.5 Macro IS STM
Діаметр фільтра, мм
43
Розмір матриці
 
APS-C
 
Фокусна відстань
43
Кути огляду
44°
Конструкція
 
11 елементів у 10 групах
 
Мінімальна дистанція фокусування, м
 
0.09
Мінімальна діафрагма
 
f/22 
 
Максимальна діафрагма
 
f/3.5
 
Кількість пелюсток діафрагми
7
Стабілізація зображення
Є
Вага
130г