Sony FE 70–200mm F2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX)

Код товару: С000006676
Фото: Sony FE 70–200mm F2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX)

У наявності

Ціна: 114 899 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Об'єктив Sony FE 70-200 мм f/2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX)
 
Незважаючи на значну вагу, телеоб'єктив Sony з фокусною відстанню 70-200 мм виручить у будь-якій ситуації: якщо потрібно здалеку зняти дію на фестивалі або відобразити яскраву емоцію учасника заходу. Таке «скло» є незамінним в умовах репортажної зйомки або сафарі, де диких звірів можна фотографувати тільки здалеку.
 
Технічні характеристики
 
Зазвичай телеоб'єктивів не властива висока світлочутливість. Але в цьому екземплярі постійна світлосила дорівнює f/2.8. Саме завдяки цьому показнику «скло» гарантує чудову кольоропередачу та чітке відтворення деталей, а також миттєву та точну роботу автофокусування та стабілізацію зображення.
Мінімальна фокусна відстань становить 0,96 м, зі збільшенням до 0,25 х. Об'єктив Sony FE 70-200 мм f/2.8 GM OSS сумісний з камерами, які мають на корпусі камери Е-байонетне кріплення.
 
Корисні функції

Щоб мінімізувати спотворення на картинці, розробники укомплектували об'єктив механізмом плавучого фокусу. Щоб позбутися засвітів або інших побічних зображень розробники застосували антивідблиск нанопокриття від Sony.
Вбудований стабілізатор Optical SteadyShot компенсує тремтіння камери. Можна спокійно знімати з цим об'єктивом за будь-яких погодних умов – конструкція захищена від пилу та вологи.
Один об'єктив зібрав у собі можливість відобразити максимальну деталізацію картинки та одночасно створювати ліричний ефект «боке». Круглу діафрагму "скла" забезпечують 11 пелюсток.
 
Управління об'єктивом

Керувати об'єктивом можна за допомогою кільця фокусування та кільця збільшення. Є можливість скористатися кнопкою, яка утримає фокус - навіть якщо об'єкт рухається, він не буде розмитим. Щоб стабілізувати картинку, скло має для цього зручні перемикачі. А переконатись, чи правильно ви прикріпили об'єктив до корпусу фотоапарата, можна за допомогою показника кріплення.
 
 
 

Sony FE 70–200mm F2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX) - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sony і перед вами будуть усі Об'єктиви Sony. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Sony. Якщо з'явилися при виборі Sony FE 70–200mm F2.8 GM OSS (SEL70200GM.SYX) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Слов'янське максимально швидко.

Тип об'єктиву
телеоб'єктив
Кількість елементів
23 шт.
Кількість груп елементів
18 шт.
Байонет
Sony E
Стабілізація
є
Фокусна відстань
70-200 мм
мін. відстань фокусування
96 см
Фокусування
ручна та автоматична
Ультразвуковий привід
є
Різьблення світлофільтру
77 мм
Діафрагма
F/2,8
Мінімальна діафрагма
F/22
Число пелюсток діафрагми
11 шт.
Кут огляду
34-12°
Габарити
88x200 мм
Вага
1,48 кг