Sony E PZ 18–110mm f/4 G OSS (SELP18110G.SYX)

Код товару: С000007295
Фото: Sony E PZ 18–110mm f/4 G OSS (SELP18110G.SYX)

Нема в наявності

Ціна: 149 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Об'єктив Sony 18-110mm, f/4.0G Power Zoom (E-mount) (SELP18110G.SYX). Моторизований зум Супер-35/APS-C для відеозйомки з роздільною здатністю 4K. Зум 18–110 мм2 охоплює діапазон, що найчастіше використовується при відеозйомці у форматі Супер-35/APS-C з постійною світлосилою f/4. Об'єктив G Lens забезпечує високу якість зображення по всій площі, необхідне для відеовиробництва з роздільною здатністю 4K. Технологія SMO від Sony мінімізує зсув зображення через оптику, а широкі можливості контролю зуму та точне фокусування дозволяють втілити будь-який задум режисера.
 
Для професійної зйомки у Супер-35/APS-C
 
Цей об'єктив з моторизованим зумом та постійною світлосилою f/4 забезпечує якісну відеозйомку у форматі Супер-35/APS-C. Він пропонує широкий спектр налаштувань: від 18 мм при ширококутній зйомці до потужного масштабування 6,1x. Об'єктив G Lens гарантує якість зображення, необхідну для зйомки в 4K, по всій площі кадру та на будь-якій фокусній відстані.
 
SMO – те, що потрібно для професійної зйомки
 
Фірмова технологія SMO (Smooth Motion Optics) Sony мінімізує оптичні зрушення, що знижують якість відеоматеріалу. Механізм внутрішнього фокусування компенсує зміну кута огляду, точне регулювання відстеження об'єкта усуває зрушення фокусу, а постійна фокусна відстань - зсув оптичної осі.
 
Широкі можливості точного контролю масштабування
 
Плавний моторизований зум і ручне механічне налаштування масштабування забезпечують ідеальний контроль збільшення і дозволяють легко досягати потрібного кута огляду без жодних похибок. Плавне кільце зуму забезпечує бездоганне керування масштабуванням із необхідною швидкістю, а внутрішній механізм зумування підтримує постійну фокусну відстань об'єктива.
 
Optical SteadyShot
 
Вбудований оптичний стабілізатор Optical SteadyShot забезпечує чітке відео без розмитості в різних умовах зйомки. Цю технологію особливо оцінять оператори, які працюють у русі та при низькому освітленні, адже Optical SteadyShot дозволяє практично не підвищувати ISO (що часто веде до появи шумів).
 
Ідеальний розмір та вага для активної зйомки
 
Завдяки компактній, легкій конструкції оператор зможе пересуватися швидко та без зайвих незручностей. Малий розмір та вага цієї моделі особливо корисні при зйомці зі стабілізуючим підвісом та іншими подібними пристроями.
 
Точний контроль фокусу та просунуті функції
 
Режим фокусування (ручний/автоматичний) зручно перемикається за допомогою кільця фокусування, тому оператору не знадобиться зупиняти зйомку і навіть змінювати позу. В об'єктив вбудований фокусний механізм з глибиною різкості 0,8 мм, що забезпечує сумісність зі стандартними пристроями фокусування.
 
Надійний захист для зйомки у складних умовах
 
Герметичний волого- та пилозахищений корпус забезпечує надійний захист внутрішніх компонентів об'єктива і гарантує бездоганну роботу навіть у складних умовах зйомки: під дощем, при вітрі і не тільки.

Sony E PZ 18–110mm f/4 G OSS (SELP18110G.SYX) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив зі знижками? Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sony. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Sigma. Якщо виникли при купівлі Sony E PZ 18–110mm f/4 G OSS (SELP18110G.SYX) Запитайте наших менеджерів. Замовлення отримаєте Каменському у стислі строки.

У напрямку
портретний
Система
Sony
Фокусна відстань
змінне
Фокусна відстань
18 – 110 мм
Значення світлосили
f/4.0
Кути огляду
76° - 14° 30'
мін. діафрагма
22
Мінімальна дистанція фокусування
0.4 м
Максимальне збільшення
0.12
Байонет (кріплення)
Sony E
Розмір матриці
APS-C
Привід автофокусування
мотор / кроковий /
Внутрішнє фокусування
+
Стабілізація зображення
+
Конструкція (елементів/груп)
15 елементів у 18 групах
Кількість пелюсток діафрагми
7
Діаметр фільтра
95 мм
Габарити (діаметр/довжина)
110х167.5 мм
Вага
1105 г