Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

Код товару: С000007800
Фото: Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм

У наявності

Ціна: 1 497 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Back

Фоновий рефлектор Rime Lite Back з кутом освітлення 75° гарантує не тільки рівномірне освітлення фону, але й за рахунок спеціальної скошеної форми виключає випадкове потрапляння світла в об'єктив.

Конструкція рефлектора Rime Lite Back дозволяє обертати його навколо осі для швидкої установки необхідного кута освітлення.

Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Насадки на студійне світло фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Насадка З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Насадка, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Rime Lite І Ви побачите перелік з Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Jinbei. Якщо з'явилися при виборі Rime Lite Рефлектор Back (фоновый) 330 мм Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення можна отримати Рівному найшвидше.

Назва Рефлектор Back
Модель RBG 330     
Діаметр (мм)  N/A
Кут освітлення  75°
Сумісність Rime Lite/Bowens
Вага (гр) 330
Гарантія (міс) 12