Rime Lite Рефлектор Beautydish 430 мм

Код товару: С000007802
Фото: Rime Lite Рефлектор Beautydish 430 мм

Нема в наявності

Ціна: 3 159 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Beautydish

Рефлектор Rime Lite Beautydish 430 мм, позволяет получить идеально рассеянный равномерный световой поток с углом освещения 90°.

Рефлектор Beautydish подойдет для освещения больших групп людей, крупных предметов и помещений с высокими потолками. Учитывая, что рефлектор Beautydish имеет светоотражающую вставку, обеспечивает более мягкое и объемное освещение.

Rime Lite Рефлектор Beautydish 430 мм - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно вибрати Насадки на студійне світло А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Насадка З вигодами? Щоб правильно вибрати Насадка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Bowens. Виникли при підборі Rime Lite Рефлектор Beautydish 430 мм Запитайте наших професійних менеджерів. Доставка проводиться Кривому Розі в потрібні терміни.

Название Рефлектор Beautydish
Модель RWB 430 
Диаметр (мм)  430
Угол освещения  90°
Совместимость Rime Lite/Bowens
Вес (гр) 1065
Гарантия (мес) 12