Nikon Z 50mm f1.8 S (JMA001DA)

Код товару: С000008668
Фото: Nikon Z 50mm f1.8 S (JMA001DA)

Нема в наявності

Ціна: 24 799 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

ТАК ВИГЛЯДИТЬ ПОЧУТТЯ
 
Танцюйте зі світлом. Видатні оптичні якості цього повнокадрового об'єктиву NIKKOR Z лінійки S задають новий стандарт для об'єктивів з діафрагмою f/1,8. Яскравість і деталізація, що затьмарюють моделі f/1,4 з постійною фокусною відстанню, це не просто новий об'єктив 50 мм. Це неймовірна якість фотографування майбутнього.
 
 
 
Впустіть світло
 
Ультраширокий байонет Nikon серії Z дозволяє об'єктиву NIKKOR Z захоплювати більше світла на всіх ділянках кадру. Завдяки цій і малій відстані між байонетом і матрицею зниження периферійної освітленості стає набагато менш вираженим. Це означає, що перед вами відкриваються нові можливості деталізації та передачі нюансів навіть по краях кадру.
 
 
 
Широкі здібності творчості. Свобода фокусування.
 
Об'єктив NIKKOR Z 50mm f/1.8 S показує чудові результати під час зйомки за будь-яких умов освітленості. Додайте до цього ідеально різке фокусування з мінімальною відстанню всього 0,4 м, і ви отримаєте природні знімки у своєму неповторному стилі. Зніміть об'єкт разом з його оточенням або сфокусуйтеся тільки на голові і плечах.
 
 
Точність без компромісів
 
Реалістичність. Відкритість світла. Цей об'єктив з неперевершено високою роздільною здатністю не зменшує освітленість на периферії, і весь кадр виходить яскравим. Ви зможете відобразити кожну деталь навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою.
 
Різче
 
 
Об'єктив зводить до мінімуму сагітальне коматичне засвітлення: точкові джерела світла, такі як вуличні ліхтарі вночі, виглядають максимально реалістично. Вони будуть круглими та чіткими навіть по краях зображення.
 
 
Яскравіше
 
 
Два елементи зі скла ED і дві асферичні лінзи дозволяють створювати чудові чіткі зображення з насиченими кольорами та чудовим контрастом.
 
 
Більше деталей
 
 
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat від Nikon усуває відблиски та ефект двоїння зображення, забезпечуючи чіткість навіть при контровому освітленні або наявності кількох джерел прямого світла у кадрі.
 
 
Артистизм на будь-якій відстані
 
 
М'який бок. Вражаюча різкість. З тонкою передачею тіней та високою деталізацією освітлених ділянок фотокамера Nikon серії Z допомагає створювати зображення неймовірної глибини.
 
 
Витончене боке
 
 
Завдяки світлосилі f/1,8 та дев'ятипелюстковій діафрагмі із округленим отвором створюється ніжне та природне боці. Джерела світла з'являються у вигляді акуратних точок. Розмиття фону виходить м'яким та красивим навіть при невеликому зменшенні діафрагми.
 
 
Артистизм на будь-якій відстані
 
 
Система фокусування об'єктива забезпечує різкість зони фокусування навіть під час зйомки зблизька. Джерела світла з'являються у вигляді акуратних точок.
 
 
Рух до досконалості
 
 
Кроковий мотор фокусування NIKKOR Z забезпечує неймовірно точне, швидке і практично безшумне фокусування. З такими можливостями цей об'єктив чудово підходить для зйомки як відео, так і фотографій.
 
 
Знімайте так, як вам зручно
 
 
Швидка передача великих обсягів даних між об'єктивом та фотокамерою забезпечує ефективну корекцію спотворень та неймовірну різкість по всьому кадру.
 
 
Незмінно висока точність
 
 
Лінзи, що плавають, сприяють точності фокусування навіть на близькій відстані. Електромагнітна діафрагма забезпечує точність експозиції під час високошвидкісної безперервної зйомки.
 
 
За будь-якого освітлення
 
 
Цей об'єктив використовує вбудовану систему пригнічення вібрацій фотокамери, що дозволяє знімати з витримками на п'ять сходинок довше, ніж ². Ви зможете знімати чіткі фото в сутінках і не побоюватися, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат.
 
 
Повний контроль
 
 
Широке кільце управління має рифлене покриття, тому користуватися ним зручно та просто. Під час зйомки в режимі АФ кільцю керування можна також призначити корекцію експозиції. Якщо ви знімаєте з ручним фокусуванням, кільце керування можна використовувати як кільце фокусування. Зсув фокусу відповідає швидкості повороту кільця, що спрощує точне фокусування та зйомку великих планів.
 
 
Блискуче виконання
 
 
Дихає красою обличчя. Крадений кинутий погляд, сповнений потаємного почуття. Покажіть та розкажіть більше за допомогою об'єктива, створеного для чудової повнокадрової відеозйомки.
 
 
Тихо! Триває зйомка!
 
 
Майже безшумний кроковий двигун не порушить тиші напруженого емоційного моменту. Кільце управління повертається безшумно. Ви зможете легко змінювати фокусування, домагаючись потрібного ефекту та не відволікаючи виконавців під час важливих сцен.
 
 
Затримайте подих
 
 
"Дихання фокусу" практично відсутнє - виразна композиція не буде зіпсована. Легке, стабільне керування діафрагмою допомагає змінювати експозицію протягом епізоду.
 
 
 

Nikon Z 50mm f1.8 S (JMA001DA) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив з хорошими знижками. Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Об'єктиви Nikon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Sony. Якщо виникли під час підбору Nikon Z 50mm f1.8 S (JMA001DA) Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлену продукцію можна отримати в Луцьку в потрібні терміни.

Тип
Байонет Z від Nikon
Формат
FX/35 мм
Фокусна відстань
50 мм
Максимальна діафрагма
f/1,8
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
12 елементів у 9 групах (включаючи 2 елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 2 асферичні елементи, а також елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat)
Кут зору
Формат FX: 47 °; формат DX: 31 ° 30 '
Система фокусування
Внутрішнє фокусування
Мінімальна відстань фокусування
0,4 м
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Покриття
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat
Установчий розмір фільтра
62 мм (P = 0,75 мм)
Діаметр х довжина
Прибл. 76 мм (макс. діаметр) х 86,5 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери)
Вага
Прибл. 415 г
Автофокусування
Так
Внутрішнє фокусування
Так
Фокусування
Автоматична, ручна
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-62B діаметром 62 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-N1, байонетна бленда HB-90, чохол для об'єктива CL-C1