Laowa 105mm f/2 STF (Sony E) VE10520SFE

Код товару: С000009775
Фото: Laowa 105mm f/2 STF (Sony E) VE10520SFE

У наявності

Ціна: 18 639 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Laowa 105mm f/2 STF VE10520SFE (Sony E)
          
 
Цікава модель телеоб'єктиву Laowa 105mm f/2 STF VE10520SFE (Sony E) , заслужила нагороди та визнання авторитетних експертів та видань. Призначений для повнокадрових камер Sony E-mount , на моделях APS-C забезпечує еквівалентну фокусну відстань 157.5 мм. Для тих, хто шукає красу в портретній фотографії, всілякі природні художні ефекти, такий об'єктив безумовно буде приємним придбанням.
 
          

Унікальна апертура представлена ​​у вигляді двох окремих діафрагм 8-ми та 14-и пелюсткових для забезпечення окремого регулювання по боці, а також експозиції та глибини різкості. 14-ти пелюсткова діафрагма конструктивно працює з елементом аподізації APD , який змінює розподіл інтенсивності вхідного світла, схожий на ND-фільтр, для створення м'якого, природного і красивого поза фокусним зображенням (боке). Об'єктив забезпечує ефективне світлопропускання T3.2, що важливо для професійних відеоператорів, які звикли контролювати кількість світла, що проходить через об'єктив. 
Стандартна 8-ми пелюсткова діафрагма позаду конструкції об'єктива управляє загальною передачею світла та впливає на глибину різкості. Об'єктив оснащений двома кільцями регулювання діафрагми, прокручування одного впливає на експозицію, а прокручування другого впливає на роботу апертури з елементом APD.
 
          
 
Ручне фокусування дозволяє точно налаштувати свій погляд на об'єкт якомога ближче мінімум на 90 см з максимальним збільшенням 0.16x.
Об'єктив має 11 елементів у 8 групах, включаючи елемент з високим коефіцієнтом заломлення і три елементи з низькою дисперсією. Такий набір забезпечує екстремальну різкість зображення та обмежує хроматичні аберації. 
Незважаючи на простоту виконання, відсутність стабілізації та автофокусу, загалом охарактеризувати об'єктив можна такими словами: "ультра-різкий фокус і шовковисто-гладкий Bokeh", Smooth Trans Focus.
Об'єктив представлений у металевому корпусі, що позитивно позначається на його міцності та довговічності.
 
 
 

Laowa 105mm f/2 STF (Sony E) VE10520SFE - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у інтернет магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за вигідною ціною? Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Laowa і перед вами будуть усі Об'єктиви Laowa. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Canon. Виникли при виборі Laowa 105mm f/2 STF (Sony E) VE10520SFE Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Миколаєві в потрібні терміни.

Найменування
Laowa 105mm f/2 STF VE10520SFE (Sony E)
Фокусна відстань
105 мм
Максимальне значення діафрагми
f/2
Мінімальне значення діафрагми
f/22
Байонет
Sony E
Сумісність
повнокадрові камери Sony та APS-C
Кут огляду
23° 16'
Мінімальна відстань фокусування
0.9 м
Оптична конструкція (групи/елементи)
8/11
Пелюстки діафрагми
8
Стабілізація зображення
ні
Автофокус
ні
Діаметр фільтра
67 мм
Розміри (діаметр/довжина)
76 / 99 мм
Вага
745 гр