Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon ) VE1228C

Код товару: С000009776
Фото: Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon ) VE1228C

Нема в наявності

Ціна: 37 506 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon) VE1228C

        

 

Ультра ширококутний об'єктив  Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon EF) VE1228C  в основному розрахований для зйомок із широким кутом огляду 122°, архітектури, інтер'єрів або пейзажів та астро-фотографій. Причому легкість та компактність буде вагомим фактором для використання його для подорожей та повсякденної зйомки. Творці обіцяють, що фотографуючи, Ви не зустрінете на своїх знімках небажаних вигинів прямих ліній, за словами розробників оптичні спотворення наближаються до нульової позначки "close-to-zero distortion". Об'єктив встановлюється на повнокадрові камери Canon EF.

      

Оптична продуктивність - це те, на що слід звернути увагу, конструкція має 16 лінзових елементів у 10 групах, три понад низько дисперсійні елементи, два асферичні елементи. Запатентований оптичний дизайн забезпечує високу роздільну здатність по всій площі кадру і на відкритій діафрагмі f/2.8. Хроматична аберація не відчутна неозброєним оком. Передній елемент об'єктива покритий відбиваючим шаром «Frog Eye Coating», який відштовхує краплі води та пил.

Виняткова гострота притаманна об'єктиву не тільки коли фокус виставлений на нескінченність, але і на близькій відстані фокусування від 18 см і максимальним збільшенням 0.2x, таким чином це ще один привілей для об'єктива - міні-ширококутна макрозйомка.

      

 

 

 

Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon ) VE1228C - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Laowa і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Laowa. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Lensbaby. Виникли при покупці Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon ) VE1228C Питання можна поставити нашому фахівцю. Надсилання проводиться в Сумах без затримок.

Виробник
Laowa
Тип
ширококутний фікс
Фокусна відстань
12 мм
Максимальне значення діафрагми
f/2.8
Мінімальне значення діафрагми
f/22
Байонет
Canon EF
Пелюстки діафрагми
7
Стабілізація зображення
ні
Фокусування
ручна