Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon EOS R) VE1228RF

Код товару: С000009777
Фото: Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon EOS R) VE1228RF

У наявності

Ціна: 34 314 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Laowa 12mm f/2.8 Zero-D VE1228RF (Canon RF)

      

Ультра ширококутний об'єктив Laowa 12mm f/2.8 Zero-D VE1228RF (Canon RF) в основному розрахований для зйомок із широким кутом огляду 122°, архітектури, інтер'єрів або пейзажів та астро-фотографій. Причому легкість та компактність буде вагомим фактором для використання його для подорожей та повсякденної зйомки. Творці обіцяють, що фотографуючи, Ви не зустрінете на своїх знімках небажаних вигинів прямих ліній, за словами розробників оптичні спотворення наближаються до нульової позначки "close-to-zero distortion". Об'єктив встановлюється на повнокадрові камери Canon RF-mount.

      

Оптична продуктивність - це те, на що слід звернути увагу, конструкція має 16 лінзових елементів у 10 групах, три понад низько дисперсійні елементи, два асферичні елементи. Запатентований оптичний дизайн забезпечує високу роздільну здатність по всій площі кадру і на відкритій діафрагмі f/2.8. Хроматична аберація не відчутна неозброєним оком. Передній елемент об'єктива покритий відбиваючим шаром «Frog Eye Coating», який відштовхує краплі води та пил.

Виняткова гострота притаманна об'єктиву не тільки коли фокус виставлений на нескінченність, але і на близькій відстані фокусування від 18 см і максимальним збільшенням 0.2x, таким чином це ще один привілей для об'єктива - міні-ширококутна макрозйомка.

      

 

 

 

 

 

Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon EOS R) VE1228RF - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив З вигодами? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Laowa І Ви побачите перелік з Об'єктиви Laowa. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Nikon. Виникли при виборі Laowa 12mm f/2.8 Zero-D (Canon EOS R) VE1228RF Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Посилання прийде в Дніпрі у мінімальні терміни.

Виробник
Laowa
Тип
ширококутний фікс
Фокусна відстань
12 мм
Максимальне значення діафрагми
f/2.8
Мінімальне значення діафрагми
f/22
Байонет
Canon RF
Пелюстки діафрагми
7
Стабілізація зображення
ні
Фокусування
ручна