Laowa 15mm f/4 Wide Angle Macro Lens (Canon) VEN1540C

Код товару: С000009784
Фото: Laowa 15mm f/4 Wide Angle Macro Lens (Canon) VEN1540C

У наявності

Ціна: 20 676 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Laowa 15mm f/4 Wide Angle Macro VEN1540C (Canon)
 
Об'єктив Laowa 15mm f/4 Wide Angle Macro VEN1540C (Canon) створений для незабутніх відчуттів зйомок макро на широкому вугіллі, об'єктив пропонує справжнє збільшення 1:1, при чому не потрібно використовувати подовжувальні трубки та інші альтернативні рішення. Це перший об'єктив на ринку, який має ультраширокий кут огляду 110° на повному кадрі і 
85 ° на APS-C моделях. Ви отримаєте широку перспективу на повнокадровій камері з байонетом Canon EF-mount і виняткову близькість до об'єкта зйомки з мінімальною фокусною відстанню всього 12 см, фон на знімку також буде присутній, погодьтеся це більш цікавий вид сцени, що знімається, і ті хто знімає, наприклад, комах покажуть глядача як їх самих, а й середовище проживання. Ви можете знімати і в режимі нескінченного фокусу, використовувати об'єктив як стандартний ширококутний об'єктив.

Конструкторам варто було "попітніти", для того щоб викоренити спотворення, що переслідують ширококутні об'єктиви, оптична конструкція об'єктива вийшла досить складною: 12 елементів у 9 групах з трьома елементами, що мають високий коефіцієнт заломлення і одним наднизьким елементом, що розсіює, такий набір значно покращує якість зображення за рахунок зменшення зовнішніх відблисків та ореолів.

При використанні на камерах APS-C або в кроп режимі об'єктива, Laowa 15mm f/4 Wide Angle Macro VEN1540C (Canon) пропонує +/- 6 мм вертикальний зсув, який може допомогти виправити перспективу при зйомці інтер'єрів та пейзажів.

Об'єктив простий в управлінні, доступне тільки ручне керування, а саме керування за допомогою кільця апертурою з діапазоном від f/4 до f/32 і керування різкістю за допомогою великого кільця, що фокусує. 

14 діафрагмових пелюсток утворюють ідеально круглий отвір, здатний створити красиву ГРІП. Плоский передній елемент дає простір для 77 мм світлофільтру, щоб покращити та прикрасити Вашу знімальну сцену. Корпус об'єктива виконаний з металу – це запорука якості та довговічності. 
 
 

Laowa 15mm f/4 Wide Angle Macro Lens (Canon) VEN1540C - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив на кращих умовах. Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Laowa і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Laowa. Як бачите, все досить просто. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу випускають відомі фірми, наприклад Pentax. Якщо виникли під час вибору Laowa 15mm f/4 Wide Angle Macro Lens (Canon) VEN1540C Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Кременчуці в потрібні терміни.

Фокусна відстань
15 мм
Тип об'єктиву
ширококутний фікс
Максимальне значення діафрагми
f/4
Мінімальне значення діафрагми
f/32
Багнет
Canon EF
Кут огляду
110°
Мінімальна відстань фокусування
0.12 м
Оптична конструкція
9/12
Пелюстки діафрагми
14
Діаметр фільтра
77 мм
Стабілізація зображення
Ні
Фокусування
Ручна
Особливості
Макро