Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Cine) (Canon) VE2414CC

Код товару: С000009789
Фото: Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Cine) (Canon) VE2414CC

У наявності

Ціна: 72 228 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Макро об'єктив Laowa 24mm f/14 від Venus Optics для камер Canon EF
 
   
Ключові характеристики:
 
- Об'єктив з байонетом EF/повнокадровий формат
- Два елементи з наднизькою дисперсією
- Діапазон діафрагми: від f/14 до f/40
- Один додатковий елемент індексу заломлення
 
 
Комплектація:
 
- Макро об'єктив Laowa 24mm f/14 від Venus Optics для камер Canon EF
- Діммер USB-кабелю з регулюванням потужності
- USB-кабель
- Сумка для об'єктиву
- Металевий кейс об'єктива
- Гарантія від виробника
 
Об'єктив Laowa 24мм f/14 Probe Lens з байонетом EF від Venus Optics - це унікальний об'єктив, призначений для макрозйомки крупним планом. Цей макрооб'єктив відрізняється довгим і тонким корпусом об'єктива, що забезпечує максимальне збільшення 2:1 при мінімальній фокусній відстані та мінімальній робочій відстані 20мм. Навіть за такої невеликої робочої відстані довжина об'єктива становить 40 см, що дозволяє зручно фотографувати довколишні об'єкти. Крім того, ширококутний об'єктив забезпечує більшу глибину різкості в порівнянні з традиційними макрооб'єктивами з телеоб'єктивом, що дозволяє отримати більш деталізоване тло з меншою ізоляцією об'єкта. 
 
      
 
Оптична конструкція включає елементи з наднизькою дисперсією, так і з елементами з додатковим показником заломлення, які допомагають придушити хроматичні і сферичні аберації, забезпечуючи високий ступінь чіткості, точності кольору і різкості. Ручне керування фокусуванням дозволяє виконувати фокусування від 20 мм до нескінченності, а передня частина об'єктива має вбудоване світлодіодне кільцеве підсвічування для допомоги при фокусуванні на близькій відстані. Тонкий діаметр передньої частини тубуса об'єктива також пропонує великі можливості освітлення об'єктів спереду. Крім того, передня частина об'єктива є водонепроникною і дозволяє працювати з об'єктами, що знаходяться безпосередньо під поверхнею води, в запорошених або складних умовах. 
 
Ця версія об'єктива «cine-mod» була оптимізована для використання у відеозйомці та оснащена вбудованими шестеренками на діафрагмі та кільцями фокусування для регулювання діафрагми та фокусу. Довгий трубчастий корпус об'єктива забезпечує чітку перспективу, і, незважаючи на невелику робочу відстань, довжина корпусу об'єктива дозволяє камері знаходитись на зручній для зйомки відстані.
 
Ширококутна фокусна відстань 24 мм забезпечує більшу глибину різкості та більше деталей навколишнього світу, ніж традиційні макроси з телефото, які мають тенденцію ізолювати об'єкт із малою глибиною різкості. Оптична конструкція включає два елементи з наднизькою дисперсією, які контролюють кольорову окантовку та хроматичні аберації для забезпечення більшої чіткості та точності кольору.
 
Тонкий передній діаметр 2,6 см дозволяє виконувати унікальні макрознімки, а також надає більший діапазон можливостей для непомітної зйомки крупним планом. Найменший передній діаметр також спрощує освітлення об'єктів крупним планом. Передня частина об'єктива має вбудоване світлодіодне кільцеве підсвічування, живлення якого здійснюється через порт micro-USB на корпусі, забезпечуючи певне освітлення об'єктів крупним планом. Ця версія об'єктива має вбудовані механізми фокусування та діафрагми, які допомагають виконувати фокусування та регулювання діафрагми. Семипелюсткова діафрагма забезпечує приємну якість боці.
 
Технічні характеристики:
Фокусна відстань – 24 мм
Кріплення об'єктиву - Canon EF
Формат – повнокадровий
Максимальний поділ діафрагми - f/14
Мінімальний поділ діафрагми - f/40
Діагональний кут огляду - Повний кадр: 85 °
Оптичний дизайн - 27 елементів у 19 групах
Кількість пелюсток діафрагми – 7
Електронний зв'язок - відсутній
Максимальний коефіцієнт збільшення – 2:1
Розміри – 38 x 38 мм
Довжина – 408 мм
Вага – 474 г
 
 
 
 
 

Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Cine) (Canon) VE2414CC - на сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Laowa і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Laowa. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Voigtlander. Якщо виникли під час вибору Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Cine) (Canon) VE2414CC Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари заберіть в Олександрії в швидкі терміни.

Фокусна відстань 24 мм
Кріплення об'єктиву Canon EF
Формат повнокадровий
Максимальний поділ діафрагми f/14
Мінімальний поділ діафрагми f/40
Діагональний кут огляду Повний кадр: 85 °
Електронний зв'язок Відсутнє
Максимальний коефіцієнт збільшення 2:1
Розміри 38 x 38 мм
Довжина 408 мм
Вага 474 г