Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Standard) (Canon) VE2414C

Код товару: С000009790
Фото: Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Standard) (Canon) VE2414C

У наявності

Ціна: 64 783 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об'єктив Laowa 24mm f/14 2X Macro Probe VE2414C (Canon EF) – один із найдивніших об'єктивів на ринку, але він здатний створювати неповторні образи та перспективи, які просто неможливі отримати від інших існуючих об'єктивів. Підходить як для відеооператорів так і для фотографів, це повністю ручний об'єктив з ручною установкою діафрагми та фокусу. Ширококутний марик розроблений для повнокадрових камер Canon з кріпленням EF, також підходить для кінематографічної системи Super 35 мм і для датчиків меншого розміру. З моделями APS-C він забезпечує еквівалентну фокусну відстань 38,4 мм.

Оптика складається з 27 окремих лінзових елементів, розташованих у 19 групах. Оптичний дизайн включає два елементи з дуже низькою дисперсією, які контролюють кольорову окантовку і хроматичні аберації, щоб забезпечити чіткість і точність кольору. Також є один додатковий елемент з низьким показником заломлення, який зменшує сферичні аберації та спотворення для дзвінкої різкості під час обробки. 7 пелюсток апертури сприяє приємній якості боці.

Макрооб'єктиви на ринку зазвичай мають велику фокусну відстань від 60 мм до 120 мм, і об'єкт заповнює більшу частину кадру, ізолюючи його від навколишнього середовища. Laowa 24 мм дозволяє виключно близько сфокусуватися на об'єкті на відстані до 2 см і при макрозйомці 2:1 відтворювати натуральну величину об'єкта, демонструючи велику кількість деталей і текстур завдяки збільшеній глибині різкості об'єктива, чого не зустрінеш у звичайних телеоб'єктивів. Захоплюючий ширококутний огляд 85 °, з гарною назвою "Bug Eye", може продемонструвати, яким бачить світ комаха або жук.

Передня частина корпусу об'єктива водонепроникна, на кінчику об'єктива встановлено кільцеве світлодіодне підсвічування з живленням через порт micro-USB. Це дозволяє передній частині об'єктива перебувати під водою, коли камера працює поза водою, наприклад, для зйомки в басейнах, струмках, резервуарах, такий вид зйомки є унікальним і відкриває безліч творчих можливостей, як ніякий інший об'єктив. Довгий 40 см трубчастий стовбур нагадує зонд, який дозволяє потрапити у вузькі місця та мінімізувати вплив на навколишнє середовище. Довжина об'єктива убезпечить Вас, може навіть врятує Ваше життя, зберігаючи безпечнішу відстань під час фотографування небезпечних рептилій, змій чи павуків.

 

 


Докладніше: https://elmir.ua/lenses_1/lens_laowa_24mm_f_14_probe_lens_standard_ve2414c_canon.html?gclid=EAIaIQobChMItYbt64em8gIVDNOyCh0Cgw0aEAQYASABEgJx-fD_BwE&utm_campaign=obektivy&utm_content=988705&utm_medium=cpc&utm_source=gmerchant&utm_term=obektiv_laowa_24mm_f_14_probe_lens_standard_ve2414c_canon

Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Standard) (Canon) VE2414C - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. З каталогу підберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Laowa І Ви побачите перелік з Об'єктиви Laowa. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Voigtlander. Виникли при замовленні Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Standard) (Canon) VE2414C Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Чернівцях без затримок.

Фокусна відстань 24 мм
Кріплення об'єктиву Canon EF
Формат повнокадровий
Максимальний поділ діафрагми f/14
Мінімальний поділ діафрагми f/40
Діагональний кут огляду Повний кадр: 85 °
Електронний зв'язок Відсутнє
Максимальний коефіцієнт збільшення 2:1
Розміри 38 x 38 мм
Довжина 408 мм
Вага 474 г