Laowa 25mm f/2.8 Ultra Macro 5x lens (Canon) VE2528C

Код товару: С000009792
Фото: Laowa 25mm f/2.8 Ultra Macro 5x lens (Canon) VE2528C

У наявності

Ціна: 16 519 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro VE2528C (Canon EF)
 
Спеціальний макрооб'єктив Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro VE2528C (Canon EF) призначений для зйомки крупним планом, і коли бажаєте збільшити об'єкт зйомки в кілька разів. Сумісний із повнокадровими FX цифровими дзеркальними фотокамерами Canon EF-mount, проте їх також можна використовувати з APS-C-моделями, де він забезпечує еквівалентну фокусну відстань 40 мм. 

Макрозйомку на цей об'єктив можна вести в діапазоні збільшення від 2.5:1 до 5:1, тут Ви не зможете забезпечити фокусування на нескінченності, але при збільшенні 5:1 об'єктив здатний сфокусуватися з мінімальної відстані 17.3 см і робочою дистанцією 40 мм (відстань між передньою лінзою об'єктива та предметом), достатньо місця для освітлення Вашого об'єкта. У положенні 2.5:1 можлива мінімальна відстань фокусування 23.4 см з робочою дистанцією 45 мм.
Ширококутна фокусна відстань вигідна для досягнення більшої глибини різкості в порівнянні з тілом макрооб'єктивами, що мають фокусну відстань на порядок більше. 

Оптична конструкція включає один наднизький дисперсійний елемент для зменшення колірної окантовки і хроматичних аберацій, що забезпечує високий ступінь різкості. 

Восьмипелюсткова діафрагма сприяє приємному малюнку поза фокусною ділянкою при використанні неглибокої глибини різкості.

Відмінною особливістю Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro VE2528C (Canon EF) є його елегантна та легка конструкція в порівнянні з аналогами, є зручне ручне управління, більше сподобається для професійних фотографів та необмежена функціональність для роботи зі штучним освітленням.
 
 

Laowa 25mm f/2.8 Ultra Macro 5x lens (Canon) VE2528C - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив на вигідних умовах. Щоб легше було підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Laowa і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Laowa. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tokina. Виникли при виборі Laowa 25mm f/2.8 Ultra Macro 5x lens (Canon) VE2528C Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Транспортуємо продукцію в Запоріжжі в швидкі терміни.

Фокусна відстань
25 мм
Тип об'єктиву
ширококутний фікс
Максимальне значення діафрагми
f/2.8
Мінімальне значення діафрагми
f/16
Байонет
Canon EF
Мінімальна відстань фокусування
0.17 м
Оптична конструкція
6/8
Пелюстки діафрагми
8
Стабілізація зображення
Ні
Фокусування
Ручна
Особливості
Макро