Laowa 25mm f/2.8 Ultra Macro 5x lens (EOS R) VE2528R

Код товару: С000009793
Фото: Laowa 25mm f/2.8 Ultra Macro 5x lens (EOS R) VE2528R

У наявності

Ціна: 16 439 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro VE2528C (EOS R)
 
 
Спеціальний макрооб'єктив Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro VE2528R призначений для зйомки крупним планом, і коли хочете збільшити об'єкт зйомки в кілька разів. Сумісний із повнокадровими FX цифровими дзеркальними фотокамерами Canon EF-mount, проте їх також можна використовувати з APS-C-моделями, де він забезпечує еквівалентну фокусну відстань 40 мм. 

Макрозйомку на цей об'єктив можна вести в діапазоні збільшення від 2.5:1 до 5:1, тут Ви не зможете забезпечити фокусування на нескінченності, але при збільшенні 5:1 об'єктив здатний сфокусуватися з мінімальної відстані 17.3 см і робочою дистанцією 40 мм (відстань між передньою лінзою об'єктива та предметом), достатньо місця для освітлення Вашого об'єкта. У положенні 2.5:1 можлива мінімальна відстань фокусування 23.4 см з робочою дистанцією 45 мм.
Ширококутна фокусна відстань вигідна для досягнення більшої глибини різкості в порівнянні з тілом макрооб'єктивами, що мають фокусну відстань на порядок більше. 

Оптична конструкція включає один наднизький дисперсійний елемент для зменшення колірної окантовки і хроматичних аберацій, що забезпечує високий ступінь різкості. 

Восьмипелюсткова діафрагма сприяє приємному малюнку поза фокусною ділянкою при використанні неглибокої глибини різкості.

Відмінною особливістю Laowa 25mm f/2.8 2.5-5X Ultra Macro VE2528 R
є його елегантна та легка конструкція в порівнянні з аналогами, є зручне ручне управління, більше сподобається для професійних фотографів та необмежена функціональність для роботи зі штучним освітленням.
 
 

Laowa 25mm f/2.8 Ultra Macro 5x lens (EOS R) VE2528R - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за економною ціною? Щоб легко підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Laowa і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Laowa. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не хвилюватися про якість товарів. Товари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Fujifilm. Якщо виникли під час вибору Laowa 25mm f/2.8 Ultra Macro 5x lens (EOS R) VE2528R Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Чернівцях в швидкі терміни.

Фокусна відстань
25 мм
Тип об'єктиву
ширококутний фікс
Максимальне значення діафрагми
f/2.8
Мінімальне значення діафрагми
f/16
Байонет
EOS R
Мінімальна відстань фокусування
0.17 м
Оптична конструкція
6/8
Пелюстки діафрагми
8
Стабілізація зображення
Ні
Фокусування
Ручна
Особливості
Макро