Laowa 65mm f/2.8 2X macro APO (Sony E) VE6528SE

Код товару: С000009802
Фото: Laowa 65mm f/2.8 2X macro APO (Sony E) VE6528SE

Нема в наявності

Ціна: 16 632 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Laowa 65mm f/2.8 2X macro APO (Sony E) VE6528SE

       

 

 


Laowa 65mm f/2.8 2X macro APO - унікальний макрооб'єктив від компанії Venus Optics для неповнокадрових бездзеркальних систем. Це єдиний макрооб'єктив , здатний створювати двократне збільшення зображення 2:1 в натуральну величину при МДФ близько 17 см.  портретної зйомки та багато іншого. 

 

          


Характерно, що Venus Optics дуже багато, в оптичному плані, взяла з популярного макрооб'єктиву Laowa 100mm f/2.8 2X Macro, а саме покращений механізм боротьби з хроматичними абераціями як бічними, так і поздовжніми, спотворення майже невидимі для неозброєного ока. Оптична конструкція об'єктива складається з 14 елементів у 10 групах, плюс 3 елементи з наднизькою дисперсією.

Об'єктив конструктивно підтримує внутрішнє фокусування, "хобот" об'єктива не виходить за межі корпусу, тому сміливо фотографуйте полохливих комах зблизька.

Отримані зображення оптимізовані для систем APS-C, забезпечують приголомшливі деталі та контрастність від центру до країв навіть при використанні широко відкритої діафрагми. Це професійний об'єктив забезпечує виняткову роздільну здатність та різкість, відмінний інструмент для відпочинку та професійної фотографії. 

          

 

 

Laowa 65mm f/2.8 2X macro APO (Sony E) VE6528SE - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Laowa і Ви побачите список з Об'єктиви Laowa. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Laowa 65mm f/2.8 2X macro APO (Sony E) VE6528SE Питання можна задати нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Краматорську максимально швидко.

Фокусна відстань 65 мм
Максимальне значення діафрагми f/2.8
Мінімальне значення діафрагми f/22
Байонет Sony E
Сумісність Sony E (APS-C)
Оптична конструкція 14/10
Стабілізація зображення ні
Фокусування ручна
Особливості макро 2:1, 1:1
Діаметр фільтра 52 мм