Laowa Magic Shift Converter (MSC) Canon EF- Sony FE VEMSCEF

Код товару: С000009804
Фото: Laowa Magic Shift Converter (MSC) Canon EF- Sony FE VEMSCEF

У наявності

Ціна: 10 229 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Laowa Magic Shift Converter Canon EF to Sony E
 
Цікавий перехідник дозволяє відкрити нові можливості при зйомці ширококутними об'єктивами Canon EF на камерах Sony E. Приверне увагу в першу чергу фотографів, які знімають інтер'єри та архітектуру, оскільки даний адаптер дозволяє зрушити оптичну вісь об'єктиву в межах ±10 мм без віньєтування, схоже на Tilt-Shift об'єктивів, і уникнути проблеми спотворень вертикальних ліній у знімках архітектури чи інтер'єру.

Конвертер насамперед "заточений" під використання об'єктива Laowa 12mm f/2.8 Zero-D VE1228C (Canon EF), змінюючи його характеристики на 17mm f/4. За словами розробника, вплив адаптера на якість зображення практично зведено нанівець, тому Laowa 12mm f/2.8 Zero-D VE1228C (Canon EF) збереже свою фірмову якість Zero-D. Адаптер рухливий, допомагає обертати об'єктив на 360 градусів, щоб знімати у горизонтальній та вертикальній орієнтації.

П'ять скляних елементів, розташованих у чотирьох групах, у тому числі два додаткові елементи з низьким заломленням, укладені в міцний металевий корпус, що гарантує міцність і довговічність пристрою.
 
 
 
 

Laowa Magic Shift Converter (MSC) Canon EF- Sony FE VEMSCEF - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог АВС Фото. З каталогу підберіть Об'єктив вигідно? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Laowa і перед вами з'явиться все Об'єктиви Laowa. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими брендами, наприклад Nikon. Якщо виникли під час вибору Laowa Magic Shift Converter (MSC) Canon EF- Sony FE VEMSCEF Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Кропивницькому у мінімальні терміни.

Байонет об'єктиви
Canon EF
Байонет камери
Sony E mount
Структура об'єктива
5 елементів у 4 групах
Збільшення множника фокусної відстані
1.4x
Режим фокусування / Управління діафрагмою
так
Розміри 
69.6 / 44.1 мм
Вага
360 гр