Laowa Magic Shift Converter (MSC) Nikon AI- Sony FE VEMSCN

Код товару: С000009805
Фото: Laowa Magic Shift Converter (MSC) Nikon AI- Sony FE VEMSCN

У наявності

Ціна: 10 125 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

Laowa Magic Shift Converter Nikon to Sony E
 
Цікавий перехідник дозволяє відкрити нові можливості при зйомці ширококутними об'єктивами Nikon F на камерах Sony E. Приверне увагу в першу чергу фотографів, які знімають інтер'єри та архітектуру, оскільки даний адаптер дозволяє зрушити оптичну вісь об'єктиву в межах ±10 мм без віньєтування, схоже на Tilt-Shift об'єктивів, і уникнути проблеми спотворень вертикальних ліній у знімках архітектури чи інтер'єру. 

Конвертер насамперед "заточений" під використання об'єктива Laowa 12mm f/2.8 Zero-D VE1228NAI (Nikon), змінюючи його характеристики на 17mm f/4. За словами розробника, вплив адаптера на якість зображення практично зведено нанівець, тому Laowa 12mm f/2.8 Zero-D VE1228NAI (Nikon) збереже свою фірмову якість Zero-D. Адаптер рухливий, допомагає обертати об'єктив на 360 градусів, щоб знімати у горизонтальній та вертикальній орієнтації.

Перемикач Nikon F/G на адаптері призначений для забезпечення керування діафрагмою для об'єктивів Nikon G-типу, які не мають діафрагмового кільця.

П'ять скляних елементів, розташованих у чотирьох групах, у тому числі два додаткові елементи з низьким заломленням, укладені в міцний металевий корпус, що гарантує міцність і довговічність пристрою.
 
 

Laowa Magic Shift Converter (MSC) Nikon AI- Sony FE VEMSCN - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Laowa і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Laowa. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Sony. Якщо з'явилися при виборі Laowa Magic Shift Converter (MSC) Nikon AI- Sony FE VEMSCN Запитайте наших професійних менеджерів. Товар можна отримати в Білій Церкві максимально швидко.

Байонет об'єктиви
Nikon F/G
Байонет камери
Sony E mount
Структура об'єктива
5 елементів у 4 групах
Збільшення множника фокусної відстані
1.4x
Режим фокусування / Управління діафрагмою
так
Розміри 
69.6 / 44.1 мм
Вага
360 гр

ф