Tolifo GK-S150B PRO

Код товару: С000010212
Фото: Tolifo GK-S150B PRO

Нема в наявності

Ціна: 20 743 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Освітлювач Tolifo GK-S150B LED V-Mount (3300-5600 K.) дозволяє знімати професійні фото та відео. Особливе кріплення забезпечує надійну фіксацію лампи на штативі. Якщо під час роботи потрібне динамічне освітлення, панель можна встановити на спеціальній рукоятці для зручності переміщення.
 
Освітлювач закріплюється на рамі, що дозволяє швидко вибрати потрібний кут нахилу. На задній панелі – РК-екран, на якому відображаються поточні настройки. Під дисплеєм – панель керування для налаштування колірної температури, яскравості та вибору робочого режиму. Корпусна частина виготовлена ​​з авіаційного алюмінію, що відрізняється легкістю та міцністю.
 
Корпус захищений від перегріву під час зйомки. 1500 світлодіодів високої яскравості видають освітлення потужністю 150 Вт. Робочий ресурс світлодіодів – 50000 год. Живлення – від 2 літієвих акумуляторів Sony BP-V (продаються окремо) або від мережевого адаптера. У наборі – шторки, дифузійний фільтр, адаптер мережі, пульт управління, сумка для перенесення.
 

Tolifo GK-S150B PRO - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Постійне студійне світло за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся навігацією. Введіть: Tolifo і перед вами будуть усі Постійне студійне світло Tolifo. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад MyGear. З'явилися при виборі Tolifo GK-S150B PRO Запитайте наших менеджерів. Товари можна забрати в Дніпропетровське в швидкі терміни.