Tolifo SK-D1200BL

Код товару: С000010210
Фото: Tolifo SK-D1200BL

У наявності

Ціна: 11 343 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Точна кольорова передача
 
У роботі фотографа та відеографа вкрай важлива точна передача кольору. Природні кольори та якість картинки безпосередньо залежить від світла, що потрапляє на об'єкт зйомки. SK-D120BL має високий індекс передачі кольору ≥ 95, що гарантує натуральні відтінки та чудову якість зображення.
 
Лампа денного світла
 
Модель SK-D120BL має фіксовану температуру кольору 5600К, що ідентично яскравому денному світлу.
 
Блок керування
 
Для більшої зручності та полегшення конструкції самого моноблока керування та адаптер живлення винесено в окремий блок керування. За допомогою кнопок і коліщатка ви можете налаштовувати роботу приладу, а дисплей поінформує вас про робочі параметри та рівень заряду. На звороті знаходиться адаптер для батарей типу V-mount, завдяки якому можна використовувати SK-D120BL без підключення до мережі.
 
Дистанційне управління
 
У комплекті з моноблоком ви знайдете пульт дистанційного керування 2.4G. Робоче відстань до 50м на відкритому просторі, а наявність 99 каналів зв'язку дає гнучкість у налаштуванні студійного обладнання.
 

Tolifo SK-D1200BL - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло А також інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Постійне студійне світло З вигодами для себе? Щоб швидко підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою. Введіть: Tolifo і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Tolifo. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад NiceFoto. З'явилися під час підбору Tolifo SK-D1200BL Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Доставка проводиться Полтаві найшвидше.

Потужність
120 Вт
CRI
≥95
Світловий потік
10800 люмен/1 м
колірна температура
5600K
Яскравість
10-100%
Пульт керування
99 каналів, 2.4G
живлення
 DC19V 6.3A, V-mount