Tolifo R-S36B

Код товару: С000010213
Фото: Tolifo R-S36B

Нема в наявності

Ціна: 5 027 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Tolifo R-S36B - це 18-дюймове світлодіодне кільцеве світло на яскравих SMD-діодах у кількості 360 шт. З регульованою яскравістю в широкому діапазоні від 10% до 100% та високим індексом кольору 95+.
 
Працює як від мережі, так і від двох акумуляторів NP-F750/NP-F960 (придбаються окремо). Управління здійснюється як кнопками на корпусі, так і пультом, що працює на частоті 2,4 ГГц.
 
Корпус укладено в U-подібному кронштейні та може обертатися на 360 градусів.
 
Рівномірний та м'який потік світла від круглого джерела потужністю 36 Вт створює природний ефект та підійде під багато завдань. Застосовується для прямої трансляції як джерело світла при зйомці на вулиці, що заповнює світла в приміщенні, для весільної, рекламної фотографії, відеозйомки і т.д.
 

Tolifo R-S36B - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto. З асортименту виберіть Постійне студійне світло на вигідних умовах. Щоб вам простіше було підібрати Постійне студійне світло, за допомогою зручної навігації. Введіть: Tolifo і Ви побачите доступні для замовлення Постійне студійне світло Tolifo. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Всі фототовари з каталогу випускають відомі виробники, наприклад Aputure. Якщо виникли під час підбору Tolifo R-S36B Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Дніпродзержинське максимально швидко.

Джерело світла
яскравий світлодіод SMD 0,2 Вт
Кількість діодів
360 шт
кольорова температура
3200К-5600К
Індекс кольору
95+
Потужність
36 Вт
Світловий потік
3600 лм
Діммер
10%-100%
Сумісні батареї
NP-F750/NP-F960*2 (у комплекті НЕ йдуть)
Комплектація
Освітлювач
Пульт дистанційного керування
Кабель живлення
Сумка для перенесення