Laowa 14mm f/4 FF RL Zero-D – Canon R VE1440RF

Код товару: С000010746
Фото: Laowa 14mm f/4 FF RL Zero-D – Canon R VE1440RF

У наявності

Ціна: 24 876 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

14mm f/4 FF RL Zero-D - ширококутний об'єктив з ручним фокусуванням, призначений для повнокадрових бездзеркальних камер Canon з байонетом RF. Він має практично нульові спотворення зображення (Zero-D) кут огляду 114 °. Різьба фільтра 52 мм, що загвинчується, і надширока перспектива дозволяють фотографам створювати надихаючі знімки з унікальними елементами. Об'єктив надзвичайно компактний і легкий важить 228 г, його розмір 58 мм x 59 мм, тобто його можна носити з собою будь-куди.

14 мм f/4 FF RL Zero-D, складається з 2 асферичних елементів та 3 елементів із наднизькою дисперсією, пригнічує спотворення практично до нуля від кута до кута. Крім того, ознаки хроматичної аберації зведені до мінімуму.

Об'єктив 14 мм f/4 FF RL Zero-D забезпечує виняткову різкість зображення з кутом огляду 114°, тому фотографи отримують унікальні та надихаючі знімки у надширокій перспективі.

В об'єктиві встановлено різьблення під фільтр 52 мм. Це зручно, оскільки фотографи можуть легко знімати чудові краєвиди та міські краєвиди без власників фільтрів. Для фотографів, які вважають за краще використовувати вставні фільтри, спеціально розроблений тримач магнітних фільтрів дозволяє використовувати фільтри шириною 100 мм без віньєтування.

5-пелюсткова діафрагма забезпечує бездоганний 10-точковий рендеринг.

Для кого цікава астрофотографія, об'єктив при діафрагмі f/4 робить чудові знімки нічного неба.

Результат, об'єктив об'єктивно хороший, позначення RL = Rectilinear, означає, що оптична система, у якій дисторсія зневажливо мала і впливає характер зображення. Лінійне збільшення такого об'єктиву завжди на будь-якій відстані від оптичної осі. З особливостей можна відзначити далекомірну шкалу для більш точного та легкого фокусування та наявність повідця фокусування для підвищення стабільності при фокусуванні.

Laowa 14mm f/4 FF RL Zero-D – Canon R VE1440RF - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив на вигідних умовах. Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Laowa і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Laowa. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Voigtlander. Виникли при виборі Laowa 14mm f/4 FF RL Zero-D – Canon R VE1440RF Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товари можна забрати в Бердянське найшвидше.

Фокусна відстань: 14 мм
Максимальне значення діафрагми: f/4
Мінімальне значення діафрагми: f/22 
Байонет: Canon RF
Сумісність: Canon Full Frame
Мінімальна відстань фокусування: 0.27 м 
Кут огляду: 114°
Оптична конструкція 3/груп 
Пелюстки діафрагми: 5
Стабілізація зображення: ні
Автофокус: ні
Діаметр фільтра: 52 мм
Розміри (діаметр/довжина): 58 / 59 мм
Вага: 228 гр