Sony FE 35mm f/1.4 GM SEL35F14GM

Код товару: С000010771
Фото: Sony FE 35mm f/1.4 GM SEL35F14GM

У наявності

Ціна: 52 536 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

       

Компактний об'єктив із оглушливою деталізацією при діафрагмі f/1.4

Передові технології об'єктиву G Master забезпечують чудову продуктивність, високу роздільну здатність та м'який ефект боке навіть при максимально відкритій діафрагмі f/1.4. Серед його переваг — компактність, легкість, портативність, а також швидка та точна АФ, професійне управління та надійність.

Покращена оптика забезпечує відмінну роздільну здатність при діафрагмі f/1.4

Два асферичні елементи типу XA дозволяють досягти однаково високої роздільної здатності по всій площі зображення, що відповідає строгим стандартам серії G Master . Три низькодисперсійні стекла ефективно пригнічують хроматичні аберації. Інноваційна оптична конструкція також мінімізує сагітальні відблиски та забезпечує точне відтворення точкових джерел світла.

Передова оптична система коректно відображає точкові джерела світла.

Нова оптична система з двома елементами типу XA пригнічує сагітальні відблиски — поширену аберацію в об'єктивах з великою діафрагмою, які можуть призвести до неприродної передачі точкових джерел світла, більш вираженої у країв зображення.

Компактний, легкий об'єктив із новою оптичною конструкцією

Загальний діаметр об'єктива зменшено завдяки новій оптичній конструкції з двома асферичними елементами типу XA, один з яких встановлений у передній лінзі (найбільша в об'єктиві). Це, в поєднанні з новою системою DDSSM для фокусування (Direct Drive SSM), дозволило істотно знизити масу об'єктива - він становить всього 445 грам. Завдяки цьому він ідеально підходить для компактних камер із кріпленням E.

Неймовірний ефект Боке завдяки об'єктивам G Master

Покращена конструкція 11-пелюсткової циркулярної діафрагми та точне регулювання сферичної аберації на етапі виробництва дозволяють отримати м'який ефект Боке. А завдяки мінімальній фокусній відстані 0,24 метра та максимальному 0,17-кратному збільшенню в поєднанні з широким углом огляду об'єктива ви зможете створювати кадри з неймовірною перспективою та глибоким ефектом боке під час зйомки крупним планом.

Швидка, точна та тиха АФ для фото- та відеозйомки

З новою високопотужною приводною системою DDSSM, оптимізованою для цього об'єктива, зусилля приводу приблизно втричі вищі, ніж у попередньої системи. Ця система DDSSM забезпечує більш швидке, точне та тихе автофокусування, гарантуючи неперевершену продуктивність при зйомці фото та відео.

Професійні функції управління для зйомки фото та відео

Кнопка утримання фокусування, кільце діафрагми, перемикач клацань діафрагми, ручне фокусування з лінійним відгуком, захищений від пилу та вологи корпус та фтористе покриття фронтального елемента для фотографій та відео.

      

 

 

Sony FE 35mm f/1.4 GM SEL35F14GM - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sony і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Sony. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Fujifilm. Виникли при покупці Sony FE 35mm f/1.4 GM SEL35F14GM Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари заберіть в Броварах в швидкі терміни.

Тип об'єктиву Шуроковугільний фікс
Модель FE 24 мм f/1.4 GM
Діаметр фільтра, мм 67
Розмір матриці Full frame
Фокусна відстань 24
Кути огляду 84°
Габаріті 75,4х92,4
Конструкція 13 елементів у 10 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,24
Мінімальна діафрагма f/16
Кількість лепестків діафрагми 11
вес, кг 0,445
Кріплення об'єктиву (байонет) Sony E
Максимальна діафрагма f/1.4
Пило-, вологозахист Є
Комплект поставки Бленда, Передня кришка об'єктива, Футляр