Schneider B+W 55mm Circular - Pol MRC

Код товару: 13844
Фото: Schneider B+W 55mm Circular - Pol MRC

У наявності

Ціна: 3 998 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Поляризаційні фільтри B+W надають Вам можливість контролю над тим, скільки відбитого світла потрапить у Ваш об'єктив при вугіллі зйомки від 40 до 70 градусів від поверхні, що відбиває, до поляризаційного фільтра. Таким чином, Ви можете зменшувати, повністю усувати відблиски або навпаки посилювати поляризоване світло, обертаючи кільце поляризації на фільтрі. Цей ефект особливо помітний під час зйомки скляного посуду, рибок або дна під невеликим шаром води при яскравому сонячному освітленні, текстів або картин під склом або глянцевим захисним шаром лаку.
 
Сучасні високоефективні фільтри з циркулярною (круговою) поляризацією для всіх типів камер дозволяють використовувати камери та об'єктиви з автофокусом, E-TTL та D-TTL вимірами. Циркулярна (кругова) поляризація має той же пікторіальний ефект як і лінійна поляризація, але дозволяє використовувати сучасні автофокусні об'єктиви з передньою лінзою, що обертається і нерухомою.
Циркулярні поляризаційні фільтри B+W випускаються з новим багатошаровим просвітленням фільтра з доданими вологопилозахистними шарами MRC.
 
Поляризаційні фільтри B+W дозволяють зменшити відблиски на поверхнях, що відбивають, таких як скло, пластикові та лаковані поверхні, і збільшити насиченість кольору. (Поляризаційні фільтри не усувають відблиски з металевих поверхонь).
 
MRC – (Multi Resistant Coated) – Мульти Захищене Покриття
У B+W – фільтри мають не МС, а MRC просвітлення, з підвищеною міцністю до механічного впливу.
Додаткова їх перевага – гідрофобне покриття. При зйомці в дощ, сніг, туман волога на них не затримується, а скочується не залишаючи сліду, подібно до крапель ртуті, тим самим підтримуючи фільтри завжди чистими.
 

Schneider B+W 55mm Circular - Pol MRC - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Фільтр за економною ціною? Щоб легко було підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не перейматися якістю товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі фірми, наприклад Marumi. З'явилися при виборі Schneider B+W 55mm Circular - Pol MRC Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Відправляємо продукцію в Хмельницькому в потрібні терміни.

Назва товару
Schneider B+W Circular - Pol MRC
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Поляризаційний
Розмір
55 мм