Schneider B+W 55mm Circular - Pol Slim

Код товару: 13863
Фото: Schneider B+W 55mm Circular - Pol Slim

У наявності

Ціна: 3 338 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W S03 Circular - Pol Slim

B+W S03 Circular - Pol Slim – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість.

Slim – надтонка оправа. Застосовується для ширококутних об'єктивів. Для усунення віньєтування відсутній передній бортик з різьбленням. Комплектується кришкою.

При великому куті охоплення зображення (на коротких, ширококутних фокусних відстанях) з'являється ефект віньєтування. Ефект пов'язаний з тим, що при малих фокусних відстанях промені відбиваються з появою затемнення по краю поля кадру, що створюється не оправою об'єктива, а стандартною оправою світлофільтра. Тому для ширококутних об'єктивів, найбільш схильних до ефекту віньєтування, були розроблені світлофільтри в дуже вузькій оправі, без передньої різьби.

Дозволяє фотографувати без віньєтування на екстремальних ширококутних відстанях від 17 мм у перерахунку на малоформатний кадр 35 мм.

Для ширококутних світлофільтрів B+W SLIM характерна відмінна якість механічної обробки із застосуванням кілець, які загвинчуються, з обох сторін фільтра, що гарантує абсолютну та завжди незмінну міцність, а відмінні оптичні характеристики цих фільтрів залишають далеко позаду продукцію конкурентів.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 55mm Circular - Pol Slim - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Фільтр зі знижками? Щоб легко підібрати Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть Фільтри Schneider B+W. Як бачите, все досить просто. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Nikon. Виникли при покупці Schneider B+W 55mm Circular - Pol Slim Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари отримаєте Кропивницькому у стислі строки.

Покриття: E
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь