Schneider B+W 49mm Close Up NL-3

Код товару: 13886
Фото: Schneider B+W 49mm Close Up NL-3

У наявності

Ціна: 1 405 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Clouse – Up – збільшувальні лінзи. Дуже висока якість скла Schneider дозволяє застосовувати їх замість подовжувальних кілець без втрат світла, властивих подовжувальним кільцям. Світлофільтр є опукло-увігнутою лінзою.
 
Світлофільтр перетворює звичайний об'єктив на макрооб'єктив, зменшуючи мінімальну відстань від об'єкта зйомки до передньої лінзи об'єктива. Як відомо, чим ближче об'єкт зйомки, тим він більший, на цьому і заснований макроефект фільтра.
Застосовується фільтр макрозйомки кольорів, комах, ювелірних виробів та інших невеликих об'єктів.
 
Лінза - це додатковий пристрій до об'єктиву, що служить для зміни його фокусної відстані та дистанції фокусування. Вона полягає в оправі та надягається безпосередньо на об'єктив. Позитивна лінза зменшує фокусну відстань (збільшує кут зображення)
 
Відбувається:
 
1. Зміна відносного отвору системи
2. Зменшує мінімальну дистанцію фокусування об'єктива
3. Збільшує масштаб зйомки при незмінному висуненні об'єктива
4. Зменшує відстань до об'єкта, що різко зображується.

 
Лінзи для зйомки крупним планом розширюють діапазон регулювання під час фотографування зблизька за допомогою аналогових або цифрових фотокамер. У такий спосіб лінзи дозволяють помітно збільшити масштаб зображення.
 
Лінза NL-3 дає можливість наведення на різкість зі значно ближчої відстані, вона може бути використана для телескопічних об'єктивів, якщо і NL-2 не дозволяє підійти до об'єкта ще ближче, однак NL-3 може застосовуватися і з ширококутними об'єктивами, що мають фокусне відстань до 35мм.
При використанні лінз з Zoom об'єктивами можна змінювати в дуже широких межах масштаб зображення та мінімальну дистанцію фокусування.

Schneider B+W 49mm Close Up NL-3 - в інет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фільтр за економною ціною? Щоб простіше було підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 49mm Close Up NL-3 Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари отримаєте Україні якомога швидше.

Виробник
Шнайдер B+W
Тип фільтра
Макро
Діаметр різьблення
49 мм
Мінімальна відстань фокусування
33 см
Країна виробництва
Німеччина