Schneider B+W 67mm Infrared - Black 093

Код товару: 13960
Фото: Schneider B+W 67mm Infrared - Black 093

У наявності

Ціна: 4 685 4 430 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 093 Infrared-Black

Чорний інфрачервоний фільтр B+W F-Pro 093 Infrared-Black дозволяє робити фотографії в чисто інфрачервоному світлі. Інфрачервоний фільтр пропускає інфрачервоне випромінювання, але повністю або в основному блокує видиму частину спектра. Використовується з цифровими і плівковими камерами.  

 

Фільтр B+W F-Pro 093 повністю блокує видимий спектр, таким чином, фільтр виглядає як повністю непрозорий. Цей фільтр дає можливість робити інфрачервоні фотографії без домішування червоного компонента, на відміну від світлофільтра B+W F-Pro 092. Має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів.

Широко використовується в матеріалознавстві та криміналістиці.

ІЧ-фотографії оптимізуються в програмі обробки зображень: можна перетворити кольорове зображення на чорно-біле або «пограти» окремими кольоровими каналами, максимально залишивши червоний канал.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 
 
 

Schneider B+W 67mm Infrared - Black 093 - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри або інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фільтр за бюджетною ціною? Щоб легше було підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Фільтри Schneider B+W. Як бачите, все досить просто. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Heliopan. З'явилися під час замовлення Schneider B+W 67mm Infrared - Black 093 Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Ужгород у мінімальні терміни.

 

Покриття: E
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь