Schneider B+W 72mm Infrared - Red 092

Код товару: 13957
Фото: Schneider B+W 72mm Infrared - Red 092

У наявності

Ціна: 5 648 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 092 Infrared-Red

Інфрачервоний світлофільтр B+W F-Pro 092 Infrared-Red (майже чорний, пурпурно-червоний) – використовується для зйомки чорно-білої фотографії в інфрачервоному світлі. Робить зображення в інфрачервоному світлі з деякою часткою червоного кольору для кращого використання низькочутливих інфрачервоних плівок. Використовується з цифровими і плівковими камерами.

Для інфрачервоної фотографії існують спеціальні фільтри з різним спектром пропускання. Справа в тому, що діапазон інфрачервоного спектра великий, а нас цікавить тільки певна ділянка, плюс якщо до інфрачервоного спектру підмішати видимий спектр, то він інколи буде цікавіше, ніж просто інфрачервоний спектр.

ІЧ-фотографії оптимізуються в програмі обробки зображень: можна перетворити кольорове зображення на чорно-біле або «пограти» окремими кольоровими каналами, максимально залишивши червоний канал.

Має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 
 
 
 

Schneider B+W 72mm Infrared - Red 092 - на сайті магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Фільтри фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на підбір Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Hoya. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 72mm Infrared - Red 092 Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари заберіть в Вінниці найшвидше.

Покриття: E
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь