Schneider B+W 55mm KB-15 (80 A)

Код товару: 13812
Фото: Schneider B+W 55mm KB-15  (80 A)

У наявності

Ціна: 935 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Застосовується при зйомці студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання, які мають колірну температуру 3200°. Під час зйомки на денну плівку з цим фільтром виходить ефект «під ніч». Фільтр фактор: 2.2x.
 
Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach (Німеччина)

Schneider B+W 55mm KB-15 (80 A) - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр за прийнятною ціною? Щоб легко підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться все Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Marumi. Виникли при підборі Schneider B+W 55mm KB-15 (80 A) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Павлограді в потрібні терміни.

Назва товару
B+W Schneider KB-15 (80А)
Тип фільтра
Коригуючий
Розмір
55 мм
Виробник
Німеччина