Schneider B+W 55mm KB-15 (80 A) MRC

Код товару: 13817
Фото: Schneider B+W 55mm KB-15  (80 A) MRC

У наявності

Ціна: 1 373 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KB-15 MRC (80 A)

Світлофільтр B+W F-Pro KB-15 MRC дозволяє застосовувати позитивну плівку денного світла при освітленні галогенними лампами, а також дуже світлими (1000 Вт) або слабкішими (25 Вт) лампами розжарювання.

Застосовується при зйомці на денній плівці, ефект «під ніч». Застосовується при зйомці в студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання (які мають колірну температуру 3400°). 

Багатошарове покриття MRC – це система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Фільтр фактор 2.2. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC 
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 
 

Schneider B+W 55mm KB-15 (80 A) MRC - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фільтр за собівартістю. Щоб максимально просто підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. Якщо виникли під час вибору Schneider B+W 55mm KB-15 (80 A) MRC Питання можна уточнити у наших менеджерів. Надсилання проводиться в Кривому Розі в необхідні терміни.

Покриття: MRC 
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь