Schneider B+W 67mm KB-15 (80 A) MRC

Код товару: 13818
Фото: Schneider B+W 67mm KB-15  (80 A) MRC

У наявності

Ціна: 1 832 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KB-15 MRC (80 A)

Світлофільтр B+W F-Pro KB-15 MRC дозволяє застосовувати позитивну плівку денного світла при освітленні галогенними лампами, а також дуже світлими (1000 Вт) або слабкішими (25 Вт) лампами розжарювання.

Застосовується при зйомці на денній плівці, ефект «під ніч». Застосовується при зйомці в студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання (які мають колірну температуру 3400°). 

Багатошарове покриття MRC – це система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Фільтр фактор 2.2. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC 
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 
 

Schneider B+W 67mm KB-15 (80 A) MRC - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Фільтри або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фільтр за собівартістю. Щоб швидко підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Marumi. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 67mm KB-15 (80 A) MRC Питання можна поставити нашому фахівцю. Відправляємо продукцію в Хмельницькому в швидкі терміни.

Покриття: MRC 
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь