Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight

Код товару: 13791
Фото: Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight

У наявності

Ціна: 1 223 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KR 1,5 Skylight

B+W F-Pro KR 1.5 Skylight – червонувато-жовтий конверсійний світлофільтр B+W серії «КR», який знижує колірну температуру світла. Він забарвлений у ніжний бурштиновий тон, поглинає ультрафіолетові промені, трохи синього, мінімально зеленого, але залишає недоторканими жовті та червоні компоненти світла. Конверсійні світлофільтри KR 1.5 корисні для конверсії синього відтінку в тінях при блакитному небі, а також при зйомці віддалених об'єктів, в основному при наявності легкого серпанку та легкого туману.

B+W Skylight KR 1.5, як і B+W UV 010, блокує ультрафіолетове випромінювання, але при цьому він злегка забарвлений у червонувато-жовтий тон, що допомагає при зйомці запобігти високому домінуванню синього тону в тінях.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. З асортименту виберіть Фільтр з хорошими знижками. Щоб максимально просто підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Фільтри Schneider B+W. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Nikon. З'явилися під час замовлення Schneider B+W 55mm KR-1,5 Skylight Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлений товар можна отримати Дніпрі в необхідні терміни.

Покриття: E
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь