Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight

Код товару: 13792
Фото: Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight

У наявності

Ціна: 1 280 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний світлофільтр, що блокує ультрафіолетове випромінювання та зменшує колірну температуру світла (ціни в описі)
Професійний світлофільтр у виконанні F-PRO.

Skylight KR 1.5  також, як і  B+W UV 010 , блокує ультрафіолетове випромінювання, але при тому він злегка забарвлений в червонувато-жовтий тон, що допомагає при зйомці запобігти високому переважанню синього тону в тінях (викликаного освітленням неба, тому і світлофільтр носить "Skylight", або "небесне світло"), надаючи зображенню більш теплу кольорову гаму. Зсув у теплу зону - 200 °.
При зйомці на морі та в горах, через більш інтенсивне ультрафіолетове випромінювання недостатньо простого ультрафіолетового фільтра. Надлишковий синій тон все одно помітний.

Тому застосування світлофільтрів  Skylight  краще в цих умовах.
 
Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів  B+W Schneider , включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach (Німеччина)
 

Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри або інші елементи фотототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Виберіть із асортименту Фільтр за бюджетною ціною? Щоб запросто підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не перейматися якістю товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Schneider B+W. Якщо виникли при купівлі Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight Запитайте нашого менеджера. Замовлену продукцію можна отримати в Краматорську в швидкі терміни.

Назва товару
Мансардне вікно B+W Schneider KR-1,5
Тип фільтра
Коригуючий
Розмір
58 мм
Виробник
Німеччина