Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight

Код товару: 13792
Фото: Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight

У наявності

Ціна: 1 370 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KR 1,5 Skylight

B+W F-Pro KR 1.5 Skylight – червонувато-жовтий конверсійний світлофільтр B+W серії «КR», який знижує колірну температуру світла. Він забарвлений у ніжний бурштиновий тон, поглинає ультрафіолетові промені, трохи синього, мінімально зеленого, але залишає недоторканими жовті та червоні компоненти світла. Конверсійні світлофільтри KR 1.5 корисні для конверсії синього відтінку в тінях при блакитному небі, а також при зйомці віддалених об'єктів, в основному при наявності легкого серпанку та легкого туману.

B+W Skylight KR 1.5, як і B+W UV 010, блокує ультрафіолетове випромінювання, але при цьому він злегка забарвлений у червонувато-жовтий тон, що допомагає при зйомці запобігти високому домінуванню синього тону в тінях.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр за собівартістю. Щоб легко було підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. Як бачите, все досить просто. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Tamron. Виникли при виборі Schneider B+W 58mm KR-1,5 Skylight Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлений товар можна отримати Каменському якомога швидше.

Покриття: E
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь