Schneider B+W 52mm ND 1000X

Код товару: 13917
Фото: Schneider B+W 52mm ND 1000X

Нема в наявності

Ціна: 2 608 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
B+W F-Pro ND 110 (ND 3.0 - 1000X) – нейтрально-сірий світлофільтр з коефіцієнтом фільтрації 1000Х, який забезпечує зменшення експозиції на 10 ступенів (10 поділів діафрагми). Один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа. Щільність ND 3.0 затемнює весь кадр, що дозволяє фотографувати з більш широкою діафрагмою або довшою витримкою, ніж потрібно у звичайних умовах.
Нейтрально-сірі фільтри підходять для зйомки об'єктів, що рухаються, наприклад, текучої води, для отримання ефекту динаміки в сюжеті кадру. 
ND фільтри дозволяють встановити найменше значення діафрагми для отримання меншої глибини різкості, не змінюючи інших налаштувань експозиції. Ця особливість дозволяє застосовувати ND фільтри B+W при зйомці портретів або при предметній зйомці для отримання художнього ефекту й у випадках, коли потрібно візуально відокремити об'єкт зйомки від фону, який у цих умовах стає розмитим.
Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
   
 
Застосовується для:
- зйомки на максимально відкритій діафрагмі (мінімальна глибина різкості);
- експериментів з різкістю та відсутністю різкості;
- розмивання заднього або переднього плану;
- для більш детального опрацювання хмар;
- змащеного зображення рухомих об'єктів на великих витримках й інших динамічних ефектів, задуманих фотографом;
- зменшення світлочутливості матриці та зменшення освітленості об'єкта;
- зйомки на "стандартних" витримках та діафрагмах, якщо світлочутливість плівки або матриці занадто велика для яскравості, що переважає в полі кадру.
 
Просвітлення: E
Діаметри: 52
Матеріал: скло Шотта
Щільність: 3.0
Коефіцієнт фільтрації: 1000Х
Матеріал оправи: латунь
 
 

Schneider B+W 52mm ND 1000X - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Фільтр за економною ціною? Щоб запросто підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться все Фільтри Schneider B+W. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при виборі Schneider B+W 52mm ND 1000X Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Доставка проводиться Вінниці у мінімальні терміни.

Просвітлення: E
Діаметри: 52
Матеріал: скло Шотта
Щільність: 3.0
Коефіцієнт фільтрації: 1000Х
Матеріал оправи: латунь