Schneider B+W 52mm ND 102 4X MRC

Код товару: 13910
Фото: Schneider B+W 52mm ND 102 4X MRC

У наявності

Ціна: 2 425 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Нейтрально сірий фільтр 4Х кратної щільності (2 поділу діафрагми) з мультизахищеним просвітленням MRC (Multi Resistant Coated). Крім чудового просвітлення, воно має підвищену міцність до механічних впливів та вологовідштовхувальні властивості (гідрофобне покриття). Сніг, дощ, конденсат не залишаються на такому покритті, а скочуються з нього подібно до крапельок ртуті, залишаючи світлофільтр завжди чистим. Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням.
 
Використовується для :
 
- зменшення світлочутливості матриці та зменшення освітленості об'єкта,
- зйомки на "стандартних" витримках та діафрагмах, якщо світлочутливість плівки або матриці занадто велика для яскравості, що переважає в полі кадру,
- зйомки на максимально відкритій діафрагмі (мінімальна глибина різкості),
- експериментів з різкістю та відсутністю різкості,
- Розмивання заднього плану,
- змащене відображення рухомих об'єктів на великих витримках,
- Інших динамічних ефектів, задуманих фотографом.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach – Німеччина.
 

Schneider B+W 52mm ND 102 4X MRC - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр за собівартістю. Щоб запросто підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Hoya. З'явилися під час підбору Schneider B+W 52mm ND 102 4X MRC Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Кропивницькому в швидкі терміни.

Назва товару
B+W Schneider ND 102
Тип фільтра
Нейтральний
Розмір
52 мм
Виробник
Німеччина