Schneider B+W 55mm ND 102 4X MRC

Код товару: 13911
Фото: Schneider B+W 55mm ND 102 4X MRC

У наявності

Ціна: 2 461 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
B+W F-Pro ND 102 MRC (ND 0.6 - 4X) – нейтрально-сірий світлофільтр з коефіцієнтом фільтрації 4Х, який забезпечує зменшення експозиції на 2 ступені (2 поділу діафрагми). Один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа. Щільність ND 0.6 затемнює весь кадр, що дозволяє вам фотографувати з більш широкою діафрагмою або довшою витримкою, ніж потрібно у звичайних умовах.
Нейтрально-сірі фільтри підходять для зйомки об'єктів, що рухаються, наприклад, текучої води, для отримання ефекту динаміки в сюжеті кадру. 
ND фільтри дозволяють встановити найменше значення діафрагми для отримання меншої глибини різкості, не змінюючи інших налаштувань експозиції. Ця особливість дозволяє застосовувати ND фільтри B+W при зйомці портретів або при предметній зйомці для отримання художнього ефекту у випадках, коли потрібно візуально відокремити об'єкт зйомки від фону, який у цих умовах стає розмитим.
Багатошарове покриття MRC – це складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, що зменшує відбиття, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.
Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
 
Застосовується для:
- зйомки на максимально відкритій діафрагмі (мінімальна глибина різкості);
- експериментів з різкістю та відсутністю різкості;
- розмивання заднього або переднього плану;
- для більш детального опрацювання хмар;
- змащеного зображення рухомих об'єктів на великих витримках й інших динамічних ефектів, задуманих фотографом;
- зменшення світлочутливості матриці та зменшення освітленості об'єкта;
- зйомки на "стандартних" витримках та діафрагмах, якщо світлочутливість плівки або матриці занадто велика для яскравості, що переважає в полі кадру.
 
Просвітлення: MRC
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Щільність: 0.6
Коефіцієнт фільтрації: 4Х
Матеріал оправи: латунь
 
 

Schneider B+W 55mm ND 102 4X MRC - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Фільтри або інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Фільтр за ринковими розцінками? Щоб точно підібрати Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться все Фільтри Schneider B+W. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Heliopan. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 55mm ND 102 4X MRC Питання можна прояснити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Мелітополі без затримок.

Просвітлення: MRC
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Щільність: 0.6
Коефіцієнт фільтрації: 4Х
Матеріал оправи: латунь