Schneider B+W 67mm Redhancer 491

Код товару: 13883
Фото: Schneider B+W 67mm Redhancer 491

У наявності

Ціна: 2 718 2 700 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 491 Redhancer – конверсійний фільтр, що володіє спеціальними пропускаючими властивостями. Це суворо зональний фільтр, що насичує лише жовто-оранжево-червону зону, залишаючи інші кольори без змін.
Рекомендується для зйомки вечірнього міста, вогню, реклами, одягу, овочів, фруктів, ягід. Незамінний для зйомки осінніх краєвидів. У поєднанні з поляризаційним фільтром усуває синювато-сірий серпанок і дає драматично насичені кольори.
Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
Покриття: Е
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
   
 
   

Schneider B+W 67mm Redhancer 491 - на надійному сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Виберіть із каталогу Фільтр за економною ціною? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Kenko. З'явилися під час підбору Schneider B+W 67mm Redhancer 491 Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари можна забрати в Сумах максимально швидко.

Покриття: Е
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь