Schneider B+W 67mm Redhancer 491

Код товару: 13883
Фото: Schneider B+W 67mm Redhancer 491

У наявності

Ціна: 2 718 2 544 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр B+W REDHANCER  має спеціальні пропускаючі властивості Це строго зональний фільтр, що насичує тільки жовто-оранжево-червону зону, залишаючи інші кольори без змін.
 
Рекомендується для зйомки вечірнього міста, вогню, реклами, овочів, фруктів, ягід. Незамінний для осінніх краєвидів.
У поєднанні з поляризаційним фільтром усуває синювато сіру серпанок, і дає драматично насичені кольори.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів  B+W Schneider , включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach.
 
 
 
 

Schneider B+W 67mm Redhancer 491 - в електронному магазині АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Schneider B+W. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Nikon. Якщо виникли під час вибору Schneider B+W 67mm Redhancer 491 Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Тернополі в необхідні терміни.

Назва товару
Schneider B+W Redhancer 491
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Коректуючий
Розмір
67 мм