Schneider B+W 67mm Top-Pol Linear

Код товару: 13876
Фото: Schneider B+W 67mm Top-Pol Linear

У наявності

Ціна: 1 958 1 867 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
B+W F-Pro Top-Pol Linear
Зменшує відображення та відлиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. 
Лінійні поляризаційні фільтри призначені для камер з ручним наведенням різкості. При використанні їх з автофокусними об'єктивами можлива помилка вимірювання оптичних вимірювальних систем.
Ефект світлофільтра аналогічний циркулярним поляризаторам, однак такий світлофільтр може бути корисним лише в камерах без реалізації принципу TTL.
 
Покриття: E
Діаметри: 67
Щільність: 
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
     
 
 

Schneider B+W 67mm Top-Pol Linear - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет abcphoto. З асортименту підберіть Фільтр за прийнятною ціною? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Фільтри Schneider B+W. Як бачите, все досить просто. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад RODENSTOCK. Якщо виникли при купівлі Schneider B+W 67mm Top-Pol Linear Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Дніпродзержинське у стислі строки.

Покриття: E
Діаметри: 67
Щільність: 
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь