Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092

Код товару: 14454
Фото: Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092

У наявності

Ціна: 4 238 3 999 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 092 Infrared-Red

Інфрачервоний світлофільтр B+W F-Pro 092 Infrared-Red (майже чорний, пурпурно-червоний) – використовується для зйомки чорно-білої фотографії в інфрачервоному світлі. Робить зображення в інфрачервоному світлі з деякою часткою червоного кольору для кращого використання низькочутливих інфрачервоних плівок. Використовується з цифровими і плівковими камерами.

Для інфрачервоної фотографії існують спеціальні фільтри з різним спектром пропускання. Справа в тому, що діапазон інфрачервоного спектра великий, а нас цікавить тільки певна ділянка, плюс якщо до інфрачервоного спектру підмішати видимий спектр, то він інколи буде цікавіше, ніж просто інфрачервоний спектр.

ІЧ-фотографії оптимізуються в програмі обробки зображень: можна перетворити кольорове зображення на чорно-біле або «пограти» окремими кольоровими каналами, максимально залишивши червоний канал.

Має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 
 
 
 

Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092 - в інет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри А також інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб швидко підібрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Canon. Виникли при замовленні Schneider B+W 58mm Infrared - Red 092 Запитайте наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Харкові в швидкі терміни.

Покриття: E
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь