Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim MRC

Код товару: 15680
Фото: Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim MRC

У наявності

Ціна: 5 189 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro S03 Circular-Pol MRC Slim

B+W F-Pro S03 Circular-Pol MRC Slim – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. 

Ступінь поляризації залежить від кута сонця щодо горизонту. Найкращі умови поляризації під час використання під кутом 90° до сонця. Поляризація води, як і неба залежить від кута сонця. Під час зйомки води з поляризаційним фільтром стають видні об'єкти під водою (посилення або ослаблення відображення на воді).

Slim – надтонка оправа. Застосовується для ширококутних об'єктивів. Для усунення віньєтування відсутній передній бортик з різьбленням. Комплектується кришкою. Дозволяє фотографувати без віньєтування на екстремальних ширококутних відстанях від 17 мм у перерахунку на малоформатний кадр 35 мм.

Багатошарове покриття MRC – складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Для ширококутних світлофільтрів B+W SLIM характерна відмінна якість механічної обробки із застосуванням кілець, які загвинчуються, з обох сторін фільтра, що гарантує абсолютну та завжди незмінну міцність, а відмінні оптичні характеристики цих фільтрів залишають далеко позаду продукцію конкурентів.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim MRC - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри та інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр за економною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Виникли при покупці Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim MRC Питання можна прояснити у наших фахівців. Доставка проводиться Україні без затримок.

Покриття: MRC
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь