Sony 16mm f/2.8 Fisheye (SAL16F28)

Код товару: 16494
Фото: Sony 16mm f/2.8 Fisheye (SAL16F28)

У наявності

Ціна: 18 520 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

 

Легкий, непомітний об'єктив для щоденної зйомки
 
Ширококутний об'єктив E 16 мм F2.8 (SEL16F28)
 
Модель SEL16F28 поєднує витончений дизайн з широким охопленням 16 мм та максимальним значенням діафрагми F2.8. Ідеальний об'єктив для зйомки тісних інтер'єрів, так і величних пейзажів.
 
М'який ефект дефокусування
 
Замість стандартної діафрагми об'єктива у формі багатокутника, цей об'єктив має 7-пелюсткову круглу діафрагму для більш природного, округленого дефокусування або ефекту 'боке'.
 
Чудові оптичні характеристики
 
Для підвищення ефективності асферичні елементи об'єктива зберігають високу контрастність (навіть з широко відкритою діафрагмою), а також зводять до мінімуму спотворення і роблять зображення менш плоским.
 
Швидке фокусування
 
Завдяки механізму внутрішнього фокусування корпус об'єктива не рухається, що робить конструкцію компактнішою, відгук автофокусу - швидшим, а також скорочує мінімальну дистанцію фокусування.

Sony 16mm f/2.8 Fisheye (SAL16F28) - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З каталогу виберіть Об'єктив зі знижками? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sony і перед вами з'явиться Об'єктиви Sony. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Viltrox. Якщо виникли під час вибору Sony 16mm f/2.8 Fisheye (SAL16F28) Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Дніпрі своєчасно.

Тип об'єктиву
Ширококутний FIX
Модель
E 16 мм f/2.8
Діаметр фільтра
49мм
Розмір матриці
APS-C
Фокусна відстань
16
Габарити
62x22,5 мм
Конструкція
5 елементів у 5 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0,24 м 
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/2.8
Кількість пелюсток діафрагми
7
Вага
670 г