Sony E 35mm F1,8 OSS (SEL35F18.AE))

Код товару: С000002107
Фото: Sony E 35mm F1,8 OSS (SEL35F18.AE))

Нема в наявності

Ціна: 22 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
Sony 35mm f/1.8 для NEX камер (SEL35F18.AE). Об'єктив 35 мм з фіксованою фокусною відстанню, світлосилою F1.8 та стабілізацією зображення Optical SteadyShot. Дискретний об'єктив SEL35F18 є ідеальним другим об'єктивом і дозволяє робити як вечірні знімки (завдяки високій максимальній світлосилі), так і портрети з дефокусуванням фону. У поєднанні з камерами α з байонетом E від Sony об'єктиви APS-C з байонетом E забезпечують високу якість зйомки.
 
Універсальний, багатофункціональний об'єктив
 
Завдяки фокусній відстані 52,5 мм (еквівалент 35 мм) та світлосилі F1.8, добре підходить для зйомки фотографій, портретів, нічної зйомки та багато іншого.
 
Компактний та зручний для перенесення
 
Легкий, довжиною всього 45 мм, є ідеальним додатковим об'єктивом для зйомки в будь-якому місці.
 
Чіткі та чисті знімки
 
Нова оптична конструкція скорочує сферичну аберацію та підвищує контрастність навіть на периферії для створення чіткого зображення з високою деталізацією.
 
Вбудована стабілізація зображення
 
Оптичний стабілізатор зображення Optical SteadyShot і велика світлосила F1.8 підвищують якість при зйомці з рук в умовах сутінків або малоосвітлених приміщеннях.
 
Плавна та тиха робота
 
Мотори, що управляють фокусуванням та діафрагмою, працюють тихо, плавно та непомітно, що ідеально підходить для умов відеозйомки.
 
Налаштуйте параметри фокусування
 
Якщо автофокусування (AF) не може навести фокус або наводить його помилково, скористайтеся функцією DMF (пряме ручне фокусування).
 
Плавне зображення завдяки склу з низькою дисперсією
 
Скло з наднизькою дисперсією та два асферичні елементи об'єктива зводять до мінімуму спотворення та підвищують якість зображення.
 
Відкрийте для себе красу ефектів розмиття
 
Кругова діафрагма, якою відрізняються об'єктиви з байонетом E, дозволяє створювати гарні ефекти розмиття переднього та заднього планів.
 
Довговічний та зручний у використанні
 
Об'єктив з приємним на дотик покриттям з алюмінієвого сплаву поєднує в собі чудову якість та легке керування.

Sony E 35mm F1,8 OSS (SEL35F18.AE)) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Об'єктив з хорошими знижками. Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sony і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Sony. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Sony. Виникли при покупці Sony E 35mm F1,8 OSS (SEL35F18.AE)) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари можна забрати в Україні в потрібні терміни.

 
Тип об'єктиву
стандартний
Фокусна відстань
35 мм
Діафрагма
F1.80
Мінімальна діафрагма
F22
Кріплення
Sony E
Стабілізація зображення
є
Автоматичне фокусування
є
Число елементів / груп елементів
8 / 6
Число пелюсток діафрагми
7
Розміри (D x L)
62.2 x 45 мм
Вага
155 г
Мінімальна відстань фокусування
0.3 м
Діаметр різьблення для світлофільтру
49 мм